Fredag!

Jaha ja då var helgen här igen då. Vad ska man hitta på?

Har ingen lust att gå ut på krogen, har tok ledsnat på det där nu, och alla andra verkar ha åkt från stan... Ska trackasera Lina lite tror jag :-P hihi Blir eventuellt nått glas vin och lite skit snack... känns som helt perfekt just idag. Jag är helt slut!



På jobb fronten ser det ljusare ut nu. Chefen ringde i morse och berättade att det skulle komma en ny tjej framåt lunch som jag skulle lära upp. Blev jätte chockad, han verkar faktiskt vilja hjälpa mig iallafall! Den nya tjejen var jätte duktig och ska fortsätta sin intro. på måndag så förhoppningsvis kan jag sluta någongång nästa vecka! Känns helt underbart! Ska äntligen få börja som assistent på allvar, ska iofs dit och jobba nu på måndag också men endå!



Kärleken går fortfarande inte som jag vill, snarare går det åt fel håll... Han verkar vara ännu surare på mig nu... ska skita i honom under helgen iallafall.... ska förhoppningsvis umgås med vännerna och sen blir det lite jobb så jag är sysselsatt. Måste sysselsätta mig så jag inte börjar klättra på väggarna eller deppar ihop totalt!

Nu ska jag jaga dammråttor och städa undan lite i lägenheten!

Ciao!

Mina bilder

Blir bara suddiga... ska tasta lägga dem här.

                                                                                      image3


image4

                                                      image6
                                                                                                                                                               image7

          

Nystart- Nytt jobb

Kom precis hem från ett möte med med min handläggare på mitt nya jobb. Så fort min intro är klart och jag får sluta från mitt gamla jobb ska jag skriva under beteckningspapper och alla andra papper. Jag får ett kontrakt på 20h/vecka och ska jobba var 4:e helg. Min lön kommer ligga mellan 110-115kr. Allt känns verkligen jätte bra! Jag kommer veta hur mycket jag har per månad och halvtid känns helt okej när man är van vid att ligga mellan 150-180h/månad!

Blev bara så förbannad när jag pratade med min brukare och hon berättade att det inte fanns personal ikväll så hennes kompis fick lov att komma över till henne... Jag är ju ledig och har varit på kontoret idag, de kunde ha bett mig hoppa in hos henne ikväll.... de behandlar henne som skit just nu. Ska ändra på det när jag börjar på allvar, såhär får det fan inte gå till! Hon ska vara med under anställningsintervjuerna och det är hon som ska bestämma vilka som ska jobba hos henne! Ah blir så förbannad!



I
går var jag ute och käkade med Malin och sen tog vi ett glas vin och snackade skit, jätte mysigt! Känns bara lite konstigt, hon ska utbilda sig till massös och starta eget ihop med en kompis... alla har mål och drömmar och gör någonting åt det, medan jag sitter här och har mina strö jobb... visst just nu känns det som om jag vill satsa på att bli personlig assistent och ta hand om min brukare riktigt ordenkligt men det är inte det jag vill göra resten av mitt liv. Jag har fortfarande funderingar på att bli projektledare eller iallafall gå den utbildningen så jag har bredare kompitens. Men men nu ska jag fokocera på assistent jobbet! Kan kanske tom lägga undan lite pengar per månad så jag har ett startkapital när jag börjar plugga.



K
ärleken
Saknar honom fortfarande något fruktansvärt... han hörde av sig via sms igår ikväll... "Det är synd att allt blivit så fel, men frågan är om man hade gjort på något annat sätt om man visste vad som skulle hända. Jag vet att vi skulle ha det bra ihop men jag har blivit så sårad och det är svårt för mig och öppna mig efter att det blivit så fel. Jag är ledsen men jag vet inte vad jag ska göra :-("
Det är vad han kan skriva efter att inte ha hört av sig på tre dagar... känns förjävligt men vad ska jag säga? Försöker bara få honom att förstå att jag aldrig sårat honom avsiktligt och kommer göra allt för att inte göra det igen, även om det jag gjort inte är så farligt (i mina ögon) men samtidigt har jag varit singel hela livet och vet därför inte riktigt hur man ska agera i ett föthållande. Dansa med andra killar, hur utmanande det än såg ut, är väl knappast otrohet, eller?? Det är lite andra små saker som ligger till grund för det hela också men i mina ögon är det bara bagateller... Kärleken är väl viktigare än några småsaker?

Jag skrev ett långt sms tillbaka och skrev bara att jag inte vill såra honom igen och att OM borde tas bort ur ordlistan, nu har det blivit som det har och då får vi utgå utifrån det och förhoppningsvis lösa det här. Skrev att han skulle höra av sig när han har tid.

Känns bara så hopplöst. Vill bara ha tillbaka det bra vi hade men jag hoppas bara att han inser vad vi hade innan det är försent... jag kan inte vänta på att han ska bestämma sig i all evighet. Även om det känns som om jag skulle vänta resten av livet om han bara sa att han vill det. Har aldrig kännt så starkt för någon som jag känner för honom.



Ska fixa lite hemma nu... får se om han hör av sig ikväll. Hörs senare!
Ciao

Nytt försök

Nu ska jag försöka skriva hela inlägget på en gång så jag inte loggas ut, något irriterande igår!  Klantigt av mig men iaf! hehe

Har varit på det andra jobbet idag... as tråkigt. Har inte ett skit att göra och chefen vill inte släppa mig innan uppsägningstiden är slut... "Jag kan ju försöka annars får du gå den 15:e" Skit chef!

Skulle egentligen träna idag efter jobbet men så ringde lilla Malin och ville att vi skulle åka en sväng så det får bli i morgon då... hehe jag vill ju endå gå upp i vikt så jag kan vila lite från träningen nu... tror jag iallafall...

Ska åka nu så jag får skriva om gårdagen lite senare men vi hörs! Puss puss


...Förvirrad...

Trivs som sagt på jobbet...

hade skrivit mkt mer men uppenbarligen kan man inte gå ifrån för länge så allt försvann när jag skulle publicera det.... ah orkar inte skriva om allt...

natti natti

Tisdag förmiddag

 (Inte tagen idag, men hur pigg ser man ut??)


God morgon Sverige! Haha

Har sovit som en prinsessa hela natten, även om jag hade sovit bättre med prinsen bredvid men man kan inte få allt här i världen, har iallafall ätit frukost och nu sitter jag och funderar på om jag ska till gymmet eller ej...
Det skulle vara jätte skönt men hur kul är det att träna ensam? Dessutom har jag mensverk... men den kanske blir bättre om jag tränar? hm, får ringa Angelica och se om hon vill följa med.

Älsklingen har inte hört av sig än... skrev i söndags "Sov gott och ha en bra vecka! Kram" Så skriver man väl inte till sin flickvän? Fan, vad jag saknar honom!! Men vad är det jag saknar? Den arroganta jäveln han oftast är nuför tiden kan dra åt helvete men jag vill ha tillbaka den killen jag blev kär i! Bla bla det får bli som det blir, börjar till och med själv tröttna på allt tjat om honom......

Hm... ska väl skriva en inköpslista och ta en kopp kaffe. Måste ringa Angelica också. Hörs senare!

Ciao!

Måndag kväll...

Har jobbat mitt andra pass på mitt nya jobb och jag trivs som fisken i vattnet! Personlig assistent passar mig perfekt, älskar att ta hand om andra människor! Men det absolut bästa är att jag bara har 3 veckor kvar på det andra (skit) jobbet! Ska bli så otroligt skönt att slippa slita arslet av sig för skit lön och jobba med idioter! Framför allt ska det bli skönt att ha normala arbetstider och lediga helger, jobbar iallafall inte varje helg.

Kärleken går väl lite si och så... Känns så frustrerande att verkligen försöka och vilja få allting att bli som förut när han bara hakar upp sig på det förflutna.... jag vet vem jag vill ha och leva mitt liv ihop med och oavsätt om andra killar tycker att jag ser bra ut och är en toppen person så vet jag fortfarande vem som finns i mitt hjärta! Citat: "Jag vet och har själv sett hur många killar som bara vill ha dig i säng" Och? Har inte jag en egen vilja? Varför kan han inte bara sträcka på sig och tänka "Hon är min". Förstår verkligen inte varför han har så svårt att lita på mig och bara vara glad att vi är tillsammans... Börjar tappa hoppet om att den någonsin kommer bli bra mellan oss igen. Jag hoppas verkligen att vi tar oss igenom det här men det takes 2 to tango....

Måste gå och sova nu. Ska till gymmet med Lina innan jobbet i morgon, ska bli skönt!
Natti natti

Vohoo

Mitt första inlägg! Är hur trött som helst men det kommer mera snart! Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0