Måndagstrött

Oj oj vad trött jag är! Och har dessutom mensverk :-( Inge roligt....

Älsklingen är borta och jobbar också så jag får tycka synd om mig själv! Saknar honom faktiskt!

Idag har ändå varit en fin dag! Jobbade och det gick bra (trots mensverk) och efter jobbet tänkte jag bara ligga i soffan men Jojo hade andra planer! Så jag gick tillbaka till stan och gick en sväng med henne och sen till stammis stället Smak för att fika lite. När vi satt där ringde mobilen, det var Kim! Har inte sett henne på kanske ett år och lyckades övertala henne att komma och fika! Jätte mysigt!

Väl hemma igen piper telefonen, Lotta ville dricka vin med mig så på torsdag blir det tjejkväll! Mys, mys!
Nu är det sommar igen, på riktigt! Alla blir så sociala! Jätte kul!

Nu är jag trötter och ska sussa!

Puss & Kram

Fint väder, fotboll och öl!

Jajamän! Nu är det sommar! Gud vad skönt det är! Vaknade skapligt i morse och åt frukost, myste med älsklingen och drog iväg till jobbet.
Mycket folk och trevliga kunder, en riktigt bra dag!

Nu sitter vi och kollar på Hammarby- Halmstad och om Hammarby vinner vinner jag lite pengar :-) Kommer bli spelberoende haha nej då. Brukar spela några kronor ibland och senaste gångerna har det gått bra! Hoppas flytet håller i sig. Älsklingen blir ju nöjd om dem vinner också! :-)

Jag fick lönespecen igår också, den var riktigt bra + semesterersättningen så nu är semestern "betald". Ska bli så skönt att äntligen kunna ha en riktig semester!

Nu ska jag kolla klart på matchen så får vi se om det blir Bishop ikväll eller en sväng förbi Ponta.

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram

Ledig dag

Min enda lediga dag den här veckan och vad gör man... städar! Urcha men nu är det gjort iallafall! Sov till kl 11 så det blev brunch med älsklingen och sen städning.

Var på stan en snabbis... kontrollfreaket måste ju in på jobbet...måste ju kolla att allt går rätt till!  hehe och så köpte jag lite nya nagellack. Så fin så.

Ikväll skulle det vara gott med en kall öl i solen, ska jobba resten av helgen och visserligen öppnar jag i morgon men jag behöver ju inte supa ikväll.

Ja just det! Jag vann en auktion igår på löshår! 280kr för 100 slingor! Kanon! Syrran och jag ska köpa en värmetång också och sen äntligen kommer jag bli långhårig igen!

Nu sitter jag och älsklingen och degar i soffan, ska snart kolla med G om det blir nån öl ikväll!

Ha en kanon kväll allihopa!

Puss & Kram

Kväll

Hej hopp!

Det blev en lång dag på jobbet idag... stannade kvar för att jag och chefen tyckte att vi skulle ändra om igen... Blev kvar till kl 18, men men skönt att komma till en "ny" och fin butik på fredag! Lättare att koppla av när allt är klart. I morgon får en av inhopparna jobba... får se hur det går........

Sprang på Stephanie på stan idag! Skit kul! Har inte sett henne på snart ett år och så hade vi båda tappat bort telefonnummrena! hihi men det är löst nu! Hoppas vi hinner ses i morgon!

Trött som tusan nu, har varit en lång dag men nu har vi ätit och nu ska jag ta ett glas vin och mysa med älsklingen!

Ha en trevlig helg!

Puss & Kram

God morgon!

Solen skiner igen! Härligt!!! Ska jobba till kl 14 och sen kanske fika? Slå en signal efter 14 om du vill fika hihi
Lite sömn och bra väder kan göra underverk!

Behöver inte du en ny pikétröja? Finns hos oss nu för 149kr. =-P

Ha en kanon dag!

Puss & Kram

Fortfarande skit väder

Urch... jag är en riktig väder människa... om det är sol och varmt är man glad och positiv och när det är sånt här skit väder med regn och grått hela dagen vill jag bara lägga mig under täcket och hoppas att det är en ny dag när jag vaknar... är jäkligt jobbigt faktiskt. Visst alla mår bättre av ljus och sommar men det här är någonting annat... typ höst depression... nej kanske inte men jag måste pigga upp mig själv lite!

Jag har kollat runt lite på tradera, väldigt bra sida måste jag säga! Har hittat både hår till hårförlängningar, tillbehör och skor! Ecco till exempel! Och varför inte spara några hundra på att köpa ett par bättre begagnade eller ibland till och med oanvända! Gillar´t!

Eftersom att våra extra tjejer är obefintliga ska jag ner till jobbet och göra lite nytta, nu när det endå inte är något fint väder! Är himla stressigt att hinna allt på de 4-5 timmarna man jobbar och det är en stress i sig så om jag kommer lite tidigare kanske vi hinner lite mer idag! Meningen är att dem ska jobba nån dag i veckan så vi får vara lediga och att dem ska kunna hjälpa till med iallafall varorna men omskyltning, omhägning, beställning ect är mitt och chefens jobb.

Ha en kanon dag!

Puss & Kram



21.47
Bättre väder men det är väl det enda som är bättre! Fy fan.....

Natti natti

Gud vad fort tiden går!

Så var helgen slut och en ny vecka börjar... det går alldeles för fort det här! Snart juni!! Herre gud. Men ju fortare tiden går desto fortare blir det semester!

Helgen som var var precis som alla andra =-) Jobbade fredag, lördag och söndag. Träffade Jojo, Tobbe, Lina och David i fredags kväll och åt snittar och snackade skit.
I Lördags efter jobbet var vi hos farmor och åt med halva tjocka släkten och sen var vi i Torshälla och släppte Nova ute på gården hos svärföräldrarna... han gillar det inte kan jag säga! Och sen hade vi en riktigt mysig kväll med middag på Mongolian (stavas säkert inte så). Igår solade vi och jag lyckades bränna ryggen och skinkorna... så snyggt så... eller inte. Skit solarium, ska aldrig mer sola i det! Svider som fan iallafall! =-)

Nu ska jag kolla i mina skolböcker och kanske plugga och sen jobba kl 15. Vilka jäkla vikarier/extra anställda vi har... den ena sabbar kassa och gör massa konstiga fel och den andra kommer inte ens ihåg när hon ska jobba... Åsa messa igår och fråga om jag kunde komma... sa iofs att jag skulle det om hon inte dyker upp men endå... min lediga dag. Men men på torsdag är det ledigt iallafall.

Hoppas din helg varit kanon!

Puss & Kram

Full fart!

God morgon alla glada!

Idag är det en hel del att göra! Upp tidigt och snart är det dax att duscha, måste bara dricka kaffe först  =-)

Sen ska jag ner till stan och köpa någonting fint till lilla Max. Elin hörde av sig igår och sa att förutsättningarna förändrats så vi får komma och hälsa på idag vid kl 14! Lilla Max hade svårt att syresätta sig efter den snabba förlossningen. Ska bli så mysigt så att träffa dem! Men vad har han för storlek på kläder...? Kan inte riktigt det där med barnkläder! hihi

Efter det ska vi fira Farmor en snabbis, min kära farmor blir 80 år idag! Caroline skulle följa med dit och hon slutar skolan kl 16.
Linda fyller 30 år också men har flytt så vi kan inte fira henne! haha tror hon kommer undan men icke! Nästa helg smäller det!

Sen ikväll vid 18 tiden är det mediegala på Carolines skola, hon har blivit nominerad till mediepriset så de ska ha en gala ikväll på skolan, 4 elever i varje mediekurs har blivit nominerade. Hoppas hon vinner! Det kan hennes självförtroende behöva!

Kommer ha fullt upp hela dagen... ska hinna äta någon gång under dagen också!

Måste säga att jag var duktig igår, jag lämnade in den där uppgiften! =-) Bättre sent är aldrig!

Nu måste jag sätta fart! Ha en kanon torsdag!

Puss & Kram

Onsdag

Solen skiner och fåglarna kvittrar hehe nästan iallafall.

Har sovit ut idag, som nästan alla dagar när jag jobbat kväll! Borde plugga, kollade lite i boken igår (har blivit så, jag slöläser istället för att plugga, omotiverad-JA) så nu borde jag göra klart uppgiften... känns så irriterande, det är lätta uppgifter och det skulle ta mig kanske 2-3h att göra dem men jag orkar inte och vill inte.... känner mig bara lat och misslyckad. Det är komvux studier... men men jag får bita i det sura äpplet... jag kommer inte att bli undersköterska och jag har inte fullföljt mina studier.

Men å andra sida har jag ju mitt jobb och om jag någon dag vill byta jobb lär det vara lättare att söka "högre" tjänster som butikschef eller första säljare på andra företag.

Älsklingen är i sthlm idag och nästa vecka kanske han ska åka iväg och jobba igen... skumt. Han har ju varit hemma ganska länge nu så det är som att börja om om han ligger borta igen... skit jobbigt första natten, lättare andra och ganska okej den tredje och sen kommer han hem! Vi får se, inget verkar klart än.

Jag ska skriva klart den där förbannade skit uppgiften nu så kanske det känns lite bättre iallafall.

Ha en kanondag!

Puss & Kram

...

Någon som är bra på att designa bloggen? Eller iallafall göra den lite roligare? Fattar ingenting när jag ska göra om den...

Hade en riktigt bra helg helgen som var föresten! Var till och med ledig i går! Kors i taket!
I fredags åt vi middag och tog ett glas vin tillsammans och bara myste och i lördags efter jobbet kollade jag på handboll hos Anglica och hade trevligt! Nästa år ska vi åka till Thailand! Angelicas mamma och pappa har hus där. Den enda haken är att jag måste sluta röka... jo du läste rätt, jag ska sluta röka (igen) Men den här gången trappar jag ner och slutar när jag kan istället för att sluta rakt av och "tjuvröka". Hoppas jag klarar det denna gång!

Har mycket att se fram emot nu.
Har haft det sista bråket, storbråket, med Micke nu, det räcker nu och vi båda insåg en hel del sista gången. Nu är bråken över och vi blickar framåt, har aldrig varit så bra mellan oss som det är nu! <3
Har blivit första säljare på jobbet nu, blir fast om 6 månader! Trodde jag skulle slippa provanställningen men icke. Men vad spelar det för roll? Jag har ett jobb jag stormtrivs med och det går ärligt talat bra för mig!
Om några veckor åker vi till Grekland med Tobbe och Anna, helt underbart! Ska bli så skönt att komma iväg och bara sola och bada! Kanske dricka nån drink också :-)
Känns lite lättare att ta sig igenom dem mindre roliga dagarna om man har ågot positivt att tänka på!

Älsklingen är och kollar på hammarby- Örebro och det går tydligen inge bra för dem :-( så jag får försöka pigga upp honom när han kommer hem... :-) Ska ju vara glad och positiv numera!

Hoppas ni har haft det bra allihopa där ute!

Puss & Kram

Måndag- Ny vecka

Det var länge sedan jag skrev någonting här... har haft mycket att tänka på men inget av det är någonting jag känner att jag vill blogga om.

Det finns dem som använder det som terapi, läste i aftonbladet igår om en tjej, Kristina, som förlorat sitt hem i en brand och knappt ett halvår senare dog hennes man! Nu har hon flyttat till ett nytt hus med deras två barn. Så hemskt, man känner verkligen för henne. Läs Kristinas blogg: http://branden.blogg.se/

Såna här saker får en att fundera. Man har så mycket som man bara tar förgivet. Alla bilder/foton, minnen för det första, börjar det brinna eller ännuvärre om man är med om en olycka och tappar minnet! Man har ett jobb man går till varje dag, en pojkvän/flickvän som man tar för given, en familj man knappt ringer till, vänner man hör av sig till när man känner för det ect Man är lite arrogant och självupptagen. Jag ska iallafall tänka på det varje dag. Vara glad för allt jag har. Vad är en dålig dag jämfört med att förlora allt...?

Min barndoms vän Elin fick en liten Max i morse! Eller man säger väl Elin och Magnus fick en liten Max...? Aja Grattis till er båda! Skönt att höra att det gick bra!

Idag jobbar jag eftermiddag och börjar kl 15. Älsklingen ska på fotboll ikväll så det blir middagsdejt med tv:n ikväll :-) Orkar inte skriva mer nu, ska dricka mer kaffe!

Puss & Kram

RSS 2.0