Hellu

Fint väder och humöret på topp! Underbart! Ska iväg och jobba kl 15 så nu sitter jag och njuter på balkongen!

Kom på att jag glömt lägga upp bilder från i söndags! När vädret slog om kom vi på att vi skulle äta middag ute, årets första på balkongen. Mys








Bilderna vill inte som jag vill :-P Inge bra på det här.


Nu ska jag kolla om det är ledigt i tvättstugan och ta en dusch! Ha det så bra idag!

Puss & Kram

Sommar, sommar och sol!

Äntligen! Dagens plan:

Jobba, möte med chefen, boka tvättid, köpa en tidning och sitta på balkongen!

Älsklingen kommer hem idag! Har saknat honom fast han "bara" varit borta ett dygn!

Nu måste jag fixa mig lite! Ska lägga in bilder från i söndags senare! Åt middag ute; nu är det sommar!

Ha en kanon dag!

Puss & Kram

Kanon helg!

Jag har haft en riktigt bra helg den här helgen!

Midsommar spenderades med mycket alkohol  haha :-) mat och ttrevligt sällskap! Tack allihopa!

Igår vart det en bakis dag i soffan tills vi tog oss i kragen och åkte och handlade. På kvällen blev det pokerkväll hos grannarna, tyvärr är man ju ingen mästare på det spelat men jag är bättre än älsklingen iallafall :-) Stackarn spelade kanske 10 händer...

Annars händer det inte så mycket... tyvärr kommer vi inte iväg vecka 29 om inte vädret blir bättre hemma... sista minuten resorna kostar 5000kr/pers... så då blir det Göteborg istället! Mysigt värre! Ville ju helst åka utomlands men det kan vi ta i höst!

Nu ska jag duscha och sen ta en promenad!

Puss & Kram


 


Höstdeppig

Fan! Blir så förbannat trött på mig själv! Känner mig deprimerad... trött, ledsen, arg, irriterad, har dålig självkänsla och sälvförtroende...  Jag vill bara lägga mig under täcket och stanna där! Varför kan inte sommaren komma nån gång??

Känns jätte bra att vi bestämt oss för att åka iväg vecka 29 så man får lite sommar och semester iallafall! Bara det inte är skitväder där nere den veckan också! Kan rekomendera destination.se, finns massor av sista minuten både specifierat och ospecifierat!

Vill ha en ny mobil. Har hittat en rosa samsung och en sony eriksson... Vet inte vilken jag vill ha, Jenny säger att sony eriksson är bättre så det vore nog smartast! Måste bara spara lite pengar.
                              
http://www.katshing.se/prod/prod.asp?aid=18466

Jag vet inte vad jag ska hitta på... vill inte, orkar inte, kan inte är känslan just nu. Borde städa och boka tvättid (klassiska sysslor när man är ledig), kanske går ner på stan... borde rensa garderoben. Aja vi får se... ska duscha först.

Puss & Kram

.





Livet är kort, bryt reglerna,

glöm snabbt, kissa långsamt, älska innerligt,

skratta okontrollerbart och ångra aldrig något som fått dig att le.




Dåligt väder

... tråkigt. Juni och höst väder... hm.

Har sovit ut, druckit kaffe, läst bloggar och pratat med Jojo. Ska väl hoppa in i duschen och ta en sväng ut till tuna.

Såå trött och seg idag... igen lust med någonting. Måste gå på bolaget idag och fixa det sista innan studenten på lördag och så ska jag färga Jennys hår och kanske göra lite slingor i mitt hår.

Hoppas ni har en bättre dag än mig!

Puss & Kram






Kväll
Nu har jag sprungit runt i tuna park hela eftermiddagen! Ska nog vänta med att skaffa barn ... haha Finns stor risk att jag tappar bort dem annars!

Jag köpte nya vita skor, ett fynd för 99kr, till helgen. En murgröna till vardagsrummet, så grönt och fint och katten är tokig i den! Köpte strumpor och en snygg sommarskjorta i ljusblått till älsklingen (som han inte gillar) Ser man större ut i rutigt? Lätta rutor alltså inte röd rutigt... Nej. Lite alkohol till helgen och nya underkläder till mig.

Intressant eftermiddag med fika och barn och nu har vi ätit pasta med bacon, paprika, lök och matlagningsgrädde mmm

Nu tar jag en öl och lägger mig i soffan. I morgon ska jag hämta syrran, tvätta och jobba.

Sov gott! ( När det blir dax!)

Puss & Kram

Vilken helg det blev!

Är lite dålig på att uppdatera bloggen, jag vet, men är det sommar så är det. Nu är det inge vidare väder igen så då har man ju tid =-)

I torsdags blev det vin på balkongen med Lotta och Jenny. Hehe Lotta gav upp ganska fort men jag och Jenny fnittrade som små tjejer när killarna kom hem från fotbollen!

I fredags var det stressigt som tusan. Jobbade till 14, handlade lite blommor och presenter, åkte ut i Torshälla och grattade Linda och Johan och hade lite morsdags fika med svärföräldrarna, åkte hem upp i lägenheten, tog en öl och sen ner till Jenny för att förberede grillkvällen! haha Maten blev klar halv 11 men bättre sent än aldrig! Jag är ingen grillmästare så det var tur att killarna tog över =-P
Natten blev lång men trevlig som tusan! (Bilderna ligger på fb, tar för lång tid här)

Sen på lördagen blev det att gå upp tidigt, möta syrran och ta bussen ut till mamma för att fixa hårförlängning och fira morsdag med mamma. Vi satt ute och solade och fixade hela dagen och avslutade med mat och fika. När vi kom hem igen hade grannarna börjat festa igen och Jenny behövde piggas upp så killarna fick vara i källaren och vi på balkongen för att sen gå ner till Sylvia. Angelica mötte upp oss på Sylvia och sen gick vi tillsammans med Pontus ner till killarna som satt på Centro. Hade en mysig kväll, folk säger att jag snackar... haha Angelica hade skaplig mundiarré!!
Tyvärr slutade kvällen på akuten för hennes del men hon mår bra nu!

I söndags hade jag och älsklingen en jätte mysig dag ute på sjön! Vi åkte ner till stan och inhandlade solkräm och bikini (vit och grön) och sen åkte vi ut till Mickes morbror och hämtade kanoten! Haha det var en upplevelse i sig att försöka få ner den till vattnet! Mini poliser och privata vägar hehe men efter mycket om och men kom vi ner till vattnet och njöt av solen hela dagen!

Efter den dagen och helgen var vi helt ihjäl den kvällen! hihi men det var det värt! Tror jag var trött efter helgen igår med men det kan ju vara vädret också.

Nu ska jag dammsuga, duscha, boka tvättid, göra lunch och diska innan jobbet... underbara vardag.... Sköt om er!

P.s Någon som har någon idé om en bra studentpresent? D.s


Puss & Kram

RSS 2.0