Underbar natt!

Känns helt underbart! Sov hos Mr X i natt. Har känt mig tom och ensam ett tag så det var inget fel alls i att vakna upp bredvid honom i morse. Har varit en givande natt faktiskt, nej inte så! Vi har pratat ut.... :-) 

Vi vill ta reda på vad vi vill med varandra innan vi går ut med någonting officiellt. Folk i den här stan har en tendens att vara ruskigt dömmande och ingen av oss har speciellt fina rykten från det förflutna. Tyvärr fattar inte folk att även vi kan bli vuxna utan man betracktas som en alkolicerad fjortis hela livet... schysst. Huvudsaken är väl att vi vet vart vi har varandra så därför "smyger" vi lite.. tills vi vet. Är också så att vi lär få höra en hel del "vad var det jag sa" om det inte fungerar mellan oss.

För 3 år sedan var jag och Mr X på samma kryssning. Vi hade skitkul hela resan och det klickade mellan oss direkt. Han berättade att han hade flickvän under kvällen men efter ett par glas var tyvärr min moral lite bortblåst...(men va fan är man 18 så är man!) Vi strulade lite och det ena ledde till det andra. Han fick lite ångest när vi vaknade men vad hade jag med det att göra, det var ju han som varit otrogen... (sjuk, ja jag vet) Enligt mitt samvete (då) så var det enda felet jag skulle kunna göra där att berätta för hans flickvän att vi hade haft sex. Jag såg inget fel i att jag låg med en upptagen kille.  "Jag vinner inget på att förstöra ditt förhållande, så det är upp till ditt samvete om du berättar eller inte" Kanske var fel, jag skulle vilja veta om min pojkvän legat med någon annan.
   Så långt är det väl okej... Vi hade ett one night stand (om det nu stavas så) och sen skulle vi aldrig mer ses. Trodde jag, men tydligen så gjorde jag ett bra intryck på honom för han ville inte förlora kontakten med mig... (?!!) Måste fråga honom om det någon dag btw. Så efter kryssningen fortsatte vi träffas även om vi inte låg med varandra igen. Hans flickvän fick till slut reda på åtminstonde en del av vad som hänt och förbjöd Mr X att träffa mig.
Förståligt! Är definitivt inte stolt över vad jag (vi) gjorde men jag måste ju stå för vad jag gjort.

Nu kommer problemet. Efter att Mr X (dåvarande) flickvän förbjudit oss att ses så gick det mer eller mindre tre år utan att vi hördes av. Vi har sprungit på varandra lite då och då men inget mer. Tog upp kontakten igen och allt var som vanligt mellan oss! Det har alltid varit et attraktion och spänning mellan oss men jag trodde att det bara var en romans för ett par år sen... hihi Hade fel
   Det som gnager i min huvud är att han lär vara otrogen mot mig eftersom att han haft mig vid sidan av sin flickvän... De var tillsammans i 7 år. Men samtidigt så kan man inte rå för vad man känner, jag inbillade mig att han faktiskt hade känslor för mig och skulle lämna sin flickvän (för att förhållandet var slut) Varför skulle han annars ha legat med mig, om han verkligen älskade henne? Men samtidigt valde han henne framför mig, men kom tillbaka till mig igen några år senare... Kan man ha en så stark attraktion till någon att man inbillar sig att det är känslor? Eller ska man helt enkelt njuta av varandra tills man kommer fram till det? Måste allt ha ett specifikt namn?

Vet bara att jag älskar situationen som den är nu. Vi träffas när vi hinner. Jobbar hur mycket vi vill, festar när, var och hur vi vill bara vi inte hamnar i fel säng. Han är lite som mig själv. Vill ha någon men samtidigt sitt eget liv. Tror vi skulle bli det perekta paret bara känslorna finns där. Ett förhållande byggt på sex är inget jag orkar med igen!

Ska ner och träna nu sen ska jag nog slappa tills jag börjar jobba kl 15.15!

Puss puss

Nu ska jag skärpa till mig!

Nu måste det bli lite ändring på saker och ting. Jag jobbar för mycket, har inte riktigt 110% koll som jag skulle vilja och hinner nästan aldrig träna eller träffa mina vänner. Jag hinner absolut inte dejta någon nu heller... stackarna...haha Hinner ses nån timma i veckan och på helgen ligger jag mest i soffan... kul liv... Känns verkligen som man är 21.

Har fått mer ansvar men inte haft någon löneförhandling... känns inge bra. Har varit på kontoret som fan att jag måste ha en annons ute på arbetsförmedlingen eftersom vi MÅSTE ha in personal omgående (jag har jobbat för 3 assistenter i en månad nu). Förstår verkligen inte varför de envisas med att göra allting så komplicerat! En annons tar ett par minuter att skriva och jag kan solla mellan ansökningarna och ta fram fem "kandidater" utan problem. Är ju endå jag som har anställningsintervjuerna och intro. Dessutom behöver de bara sätta ihop en pärm med alla dokument jag måste kunna och sen låta mig "plugga på" dem och fråga om det är något jag inte förstår och sen är ju allt grönt... förstår mig inte på dem ibland. Inte undra på att jag fått magkatar... underbart.

Har tagit tag i träningen nu. Var på gymmet igår och ska dit i kväll också... eventuellt hinner jag träna en stund på förmiddagen i morgon också. Målet är tre dagar i veckan. Måste, har fått så ont i ryggen och kroppen. Om jag inte hinner träna den här månaden säger jag upp träningskortet... sitter och betalar 465kr/mån och hinner träna max 3g/mån... förjävligt. Förhoppningsvis lugnar jobbfronten ner sig nu så jag hinner träna!

Mina vänner har knappt sett röken av mig på en månad (minst) och det känns också fel. Man ska inte jobba så mycket att man inte ens orkar/hinner ta en fika! Måste dessutom träffa andra nu, man kan inte jobba mellan 40-50h med samma person, man blir galen till slut. Det brukar jämföras med äktenskap och jag förstår varför, så för att orkar vara positiv och stötta henne 10h/dag måste man få träffa sina vänner också. Saknar dessutom mitt liv :-)

På kärleksfronten har det inte hänt mycket. Har konstaterat att Daniel och jag är ett minne, det förflutna. Kommer alltid att ha honom i mitt hjärta och minnas vår tid tillsammans som något positivt men han har rätt... vi har sårat varandra för mycket och skulle aldrig kunna ha ett normalt förhållande. Bättre om vi är vänner, om vi nu kan det.
Har dejtat några lite sista tiden. I början kände jag mig bara otrogen mot Daiel (störd jag vet) men nu känns det okej. Har faktiskt väldigt svårt för att få starka känslor, har blivit rejält sårad den här gången och det gör att det är mer lek än kärlek... Fungerar ett tag men egentligen vill jag bara ha trygghet...
   Har konstaterat att jag aldrig haft den tryggheten. Har aldrig känt mig trygg i en relation och verkligen älskad. Vill bara ha någon som ligger på samma nivå som mig och ger mig trygghet. Stöttar och finns där... finns såna förhållanden eller är det meningen att jag ska vara nån "uppvisningsdocka" som ska med på fester och krogen och helst bara sitta där och se fin ut? Pratar jag med någon så raggar jag ju på dem och har säkerligen legat med dem också :-S Stört.
Visst, det är alltid kul med komplimanger och att folk tycker att man ser bra ut men jag är betydligt mer än bara ett utseende!

Jaha ja det blev rätt mycket... hehe Ska väl få lite gjort nu. Hörs senare!
Puss

Duktig flicka

Pust... nu är jag helt slut men jag känner mig riktigt duktig faktiskt!

Klockan ringde kl 6 i morse och det var dax att göra sig iordning för jobbet. Kom till jobbet och gjorde de vanliga sysslorna (få iväg barnet till skolan...) och sen städade vi och gick ner till stan för att sola.

Jobbade nån timma till och hjälpte till att förbereda en resa som de skulle på nu på eftermiddagen då en kollega följde med.

Mötte Carolina och åkte ner till gymmet (kommer knappast kunna röra mig i morgon hihi)

Åkte till Carolina och åt, färgade hennes hår och kollade på handbollen (Sverige vann efter mycket spänning!) Om någon nu missade matchen hehe

I morgon blir det städa, träna och kolla på handbollen med Carolina!
Nu är kl 23.30 och det är dax för sängen.

Ciao Puss

Vad sur man blir

Jag hade skrivit ett långt fint inlägg om hur mitt liv varit den senaste månaden men mitt internet är cp så allt försvannn... AAAAh!

Nu vet ni iallafall att jag lever :-)

Puss

RSS 2.0