Man är lättroad när man är sjuk :-)


Registrera er nu: http://www.gratismode.se/?c=40868

Du får presentkort på olika klädaffärer! Hur kul som helst! Värvar du dina vänner får du också poäng.

 

Börjar bli sjuk...

... precis vad jag har tid med. Vaknade idag med världens hosta och halsont... nice :-( Jobbar hela veckan också, hur fan ska det gå? Jag kan inte vara hemma nu.

Hinner fan inte plugga heller.... sover hela förmiddagarna nästan! Och sedan jobbar jag eftermiddag/kväll och kommer hem och krachar i sängen/soffan.

Ångest... fy fan. Varför...?
Vad ska man göra...? När är det nog...? Jag har ställt upp för dig, jag har gjort allt för dig och jag har alltid älskat dig men vad ska jag göra nu?  Hur många gånger ska man ta samma skit? Bli kallad gud vet vad bara för att du är full. Bli misstrod hela tiden, jag har ju för fan brytit med mina killkompisar för DIN skull... vad fan hade jag för det?
Ta all skit, svälja och allt är glömt & förlåtet...? Flytta? Om du nu vill att det ska vara vi, varför kollade du då lägenheter? Om du ångrar vad du gjort, varför sover du då på soffan? Om det är slut, varför gråter du? Du får ju som du vill. Jag kan flytta om det är så men hel t plötsligt har "vi" 3 mån öppsägningstid.

Jag vet inte vad jag ska göra... känner mig bara tom.

Fortsättningen

Nu är jag hemkommen och har fått i mig en bit mat. Det har varit en bra dag i övrigt, hunnit med mycket bra på jobbet och haft riktigt kul med kunderna också! Började dagen med två gulliga damer som handlade lite och sa att de trivs hos oss för att alla flickorna är så snälla och trevlia  *Glad* Såå skönt att höra!
Dessutom kom en snäll själ precis när jag skulle öppna och var i färd med att ta ut skylten och hjälpte mig bära ut den. Jag kan aldrig göra en sak i taget så jag kom med en vattenflaska och några bananer i handen, handväskan på sne och skulle försöka få ut skylten samtidigt!  ...

Jag hann strosa runt en stund på stan, fick med mig ett par jeans (Nu mera kan jag ha jeansen på jobbet :-P), en tröja, ögonbrynsfärg, lite underkläder, en kalender hem idag men glömde såklart det jag skulle göra... kolla på Duka... Jaja det kommer en dag i morgon med!

Jag ska nog klippa mig innan helgen också men jag hinner inte... jobbar en massa nu. Får klämma in det någon dag, ska ju på kryssning den 30/1.
Det posetiva är att jag har en kalender nu så jag borde väl anteckna lite nu! Kan ju hålla mig lite sysselsatt tills min karl kommer hem så vi kan hämta bilen på verksaden.

Iofs så måste jag verkligen plugga ikväll och nu kan jag inte skjuta upp det mer!

Ha en trevlig kväll allihopa!
Puss & Kram

Måndagstrött en onsdag

Jag klarade att gå upp tidigt haha :-P Ska till jobbet snart så det var kanske lite tvunget att komma upp i tid idag! Hinner så mycket mer då.

Igår gjorde jag bullar som verkade bli godkända men sedan gav jag mig på cheesecake... kunde inte! haha den blev skit äklig! Bara att kasta men vad ska jag hitta på nu då? Tårta, bullar och ...

Idag ska jag till Duka efter jobbet, mamma är lite rolig när det gäller presenter, jag ska gå ner och kolla vad jag vill ha. Sen ska jag införskaffa en kalender... blir lite mycket med 2 jobb (ibland tre), aktiviteter och skolan utan att ha någonstans att skriva det, ska bli skönt bara jag hittar någon snygg.

Bilen är äntligen klar och kommer hem från verkstaden idag! Blir nog ut och lufta den en sväng ikväll, kanske ut till mammsen?

Jaja får skriva mer senare... måste göra mig fin till jobbet nu.

Ha en kanondag!
Puss & Kram

...

Känner mig helt skum... glad/sur, ledsen/arg, ensam och allt möjligt... känslomässigt störd.

Ska på möte med kommunen nu... kanske blir uppsagd, vem vet. Busan har varit i farten... haha

Tack för stödet i helgen Jojo! Tack för att du finns!

Linda, jag saknar dig som fan! Ska bli skönt att komma iväg i nästa helg! Hoppas på en trevlig resa men du & jag brukar ju kuna ordna det, lr vad säger du?

MÅSTE plugga idag, fan vad jag blivit lat! Ska även ge mig på att göra bullar också, blir födelsedagskalas på lördag! Åldersnojan börjar komma, vad vill jag egentligen...? Ska jag verkligen bli usk? Trivs ju på Flash men är det någon framtid...? Jaja många tankar är det.

Älskling jag älskar dig av hela mitt hjärta... hoppas du vet det.

Hörs och ses!
Puss & Kram

Ojsan

Nu har jag visst glömt bort bloggen... Har så himmla mycket att göra! Har 3 jobb och ska hinna plugga efter jobben eller innan... blir visserligen bara så i ca 1,5 mån till men endå... den här veckan jobbar jag varje dag men som tur är så jobbar jag mellan 4-5 h per dag så jag ska inte klaga... blir ca 35h i veckan. Skönt med lön igen!

Det nya året har börjat bra men jag är så himmla rastlös! Var ledig lördag kväll och satt bara och var irriterad! Måste lära mig att ta det lugnt.

Skolan går lite fram och tillbaka såklart... har inte mycket tid över till skolan så det känns som om det blir halvdant gjort men min jätte söta kollega har lånat ut sina studiehandledningar till mig! Det sparar jag massor med pengar på! Tack tjejen!

Hade en mysig jul och trevligt nyår... några familjeinsidenter under julhelgen bara men det var ju förra året så det är glömt :-P
Ja just ja, bilen pajade på julafton också... snygg julklapp... fick ta en hyrbil ut till st sundby och nu står bilen fortfarande på verkstaden... Blir väl klart någongång nästa vecka hoppas vi. En snäll själ lånade ut sin bil till oss så M iaf kan komma till jobbet... Tack!

Blir snart gammal.... haha nej inte än, har iaf 2 år till 25!:-P fyller den 29:e och tills dess ska det bakas... funderade på att göra en smörgåstårta men när ska jag hinna det? Någon som har ett bra tips på något att bjuda på? Blir ca 15 pers eller nån mer. Såg att Marie hade gjort cheescake, det låter gott!

Nu hinner jag inte skriva mer. Ska plugga, duscha och till jobbet till kl 15. Blir stressigt när man sover hela dagarna...

Puss

RSS 2.0