Jag är på topp idag!

Klockan är 11 och jag har ätit frukost, gått fram och tillbaka till gymmet (ca 45min promenad) och tränat! Ska hoppa in och duscha när jag stretchat (Hur stavas det??)

Blir smått irriterad på mina träningskompisar... den senaste månaden har jag tränat ensam... det är väl okej men det tråkiga är att ta sig dit och hem själv. Saknar att kunna snacka lite skit på vägen sen träna som tusan, man blir mer taggad om man har någon med sig, och sen tycka synd om varandra dagen efter när träningsvärken kommer :-) Jaja ska sätta ut en annons tror jag "Träningskompis sökes, måste träna minst 3 dagar i veckan" Haha

Idag kommer bli en tuff dag på jobbet. Chefen (regionschefen) kommer vid 14... den mindre snälla. Jag vet att på hennes position måste man vara väldigt bestämd och se till att det bli resultat men måste man skrämma ihjäl folk för det? Möten men henne är som att sitta hos rektorn och bli utskälld! (för er som skötte er under skolan; som att bli rejält utskälld av föräldrarna så du skäms :-)) Hon berömmer aldrig eller ser till det som faktiskt blivit bättre. Jag skulle respektera henne om hon var lite trevlig och glad men bestämd. Men men jag har ju börjat dagen bra så jag kanske bara kan låta det hon säger rinna av mig! Är man inställd på att hon är en bitch tycker man nog inte det är så farliga saker hon säger :-D

Om min chef säger upp sig idag ska jag också göra det. Jag vill inte jobba kvar utan henne. Vi har jätte kul ihop och utan henne går jag in i väggen. Är lite nervös måste jag säga....

Jaja uppdaterar senare!
Ha en kanon dag nu!
Puss & Kram

Long time, no see

Ja eller hur... orkar inte uppdatera helt enkelt! Händer ingenting speciellt egentligen...

Livet flyter på som vanligt... jobb och jobb, träna, festa på helgerna och ja thats it! Lever precis som när jag var 18 bara att jag inte pluggar och jobbar mer. Iofs var jag ute på krogen jämt då men det har byts ut mot hemma kvällar/fester med diverse folk.... Känner mig uttråkad.
Absolut inte på grund av umgänget! Ni är alla underbara människor men jag syftar på mig själv...

Jag är snart 24 (Shit, snart 25!) och vad har jag gjort med mitt liv...? Hoppat mellan olika jobb, alltid jobbat för mycket, festat en hel massa, bor kvar i hyresrätt, bor fortfarande i Eskilstuna och har fortfarande inte börjat plugga... Vad ska jag göra med mitt liv? Är det här allt...?

J
ag önskar att jag tog steget som 19-20 åring och flyttade... nu är det så komplicerat... säga upp ett fast jobb, lägenheten, komma fram till vad Micke ska göra under tiden och sen komma på vad man ska plugga och sen dra..
En lite rolig sak är att jag börjat hålla på med lite scrapbook, ganska rogivande måste jag säga!

Känner mig deprimerad... jäkla höst väder! Kanske behöver skriva av mig... Borde börja blogga mer kanske.
Saker och ting går inte som jag vill... känns som om allt håller på att spricka. Känns som orken tagit slut. Kroppen säger ifrån. Ovisheten. Hoppet.

Nä nu ska jag sluta gnälla och göra någonting vettigt! Ta hand om dig!

Puss & Kram

RSS 2.0