Nya tag

080519
S
å nu är det dax att ta nya tag. Är företagets förlust att jag inte är samordnare längre, tyvärr så drabbas brukaren ganska rejält av det men vi gör det bästa av situationen. Brukaren ska förhoppningsvis byta bolag så då slipper vi alla idioterna på detta kontor!

De på kontoret verkar ha samma "fördommar" som de flesta andra om personliga assistenter. "Ni kan ju inte påstå att ni jobbar ihjäl er" En PA fikar en hel del, ja det är sant, men av de 10h vi arbetar per dag har vi förtjänat den där fikan. Man gör alltifrån att kasta soffor till att softa i en bubbelpool men det svåraste är balansen mellan yrke och vänskap. Jag kan iallafall inte se min brukare enbart som jobb, hon är min vän också. Hennes son blir ju dessutom en stor del av våran arbetsdag och den relationen är också speciell. En väns barn kanske man tillrättavisar och pratar på med om skolan och kompisar men brukarens barn "får" man inte behandla så. Vi arbetar för hans mamma och ska inte (egentligen) ha någonting med honom att göra.Skillnaden är att vänner inte hjälper varandra i den utsträckningen som man gör som assistent.

Ska på en anställningsintervju idag... ska till en början kombinera båda jobben men om det inte fungerar får jag välja ett av dem istället. Ska inte ta ut någonting i förskott eftersom jag inte fått jobbet än.

Jag fick jobbet! Är semester vikarie på ett äldreboende på 75% fram t augusti. Ska få delegering nästa vecka, känns lite läskigt. De är för "lätt", som att skriva ett prov i skolan... det är det enda som krävs, ett godkänt prov men du få ansvara för att du har den kompitensen som krävs... lite skumt.

Blir kanske inte mycket till semester i sommar men förhoppningsvis en utlandsresa i höst och nån tripp till västkusten iallafall.

Puss

Värdelös

Är precis så jag känner mig just nu. Att en person kan få en att känna sig så okompitent.... Helt värdelös.

Var på möte idag med VD och fick höra att de tar över samordningstjänsten. Det är ett rent kaos på jobbet.. anställda är osams och brukaren är missnöjd med situationen. Situationen har gått för långt och jag kan inte hantera allt ensam och bad om hjälp. "Vi tar över det här" får man till svar. Pengar och medicin har försvunnit och det är bara en bråkdel av alla problem just nu.

Jag har inte längre ansvar över personal eller schema, inte ens brukaren. Är enbart assistet nu. Efter allt man gjort med personal, scheman och sett till att brukarens behov är tillgodosedda och efter att dessutom ha gått in i väggen får man bara ett "vi tar över". Har inte ens fått betalt för skiten, bara för timmarna det blivit extra. Hatar det där företaget. Ska försöka komma fram till om jag ska säga upp mig eller inte. Efter det här har de visat att de är idioter och sänker ens självförtroende för att de inte gett mig utbildning. De har gjort fel, jag har försökt och gjort mitt bästa. Det värsta är att hon skyller på att jag är för ung... det handlar inte om ålder, hade jag fått vägledning och lite information hade allt varit annorlunda. Är så förbannad att jag inte ens vet vad jag ska säga....

Det var ett bra tag sen

Har inte haft ork eller tid att skriva några rader... ska skärpa till mig med det. Dessutom är datorn helt störd men det får man leva med! :-P

Har det inte lika kaotiskt längre. Det mesta börjar ordna upp sig nu och när solen och värmen kommit känns allting så mycket enklare. Är dessutom tokkär!

Ska ha ett möte med VD nu i veckan (ajaj...) och sedan ha ett möte med personalgruppen... tror det kommer ordna sig om mina assistenter stannar kvar... annars börjar vi om från början igen.... Vet ju iofs inte hur arg VD:n är på mig så jag kanske rent av är arbetslös... hehe nej det tror jag inte.

Är så lycklig tillsammans med dig! Allt blir bra tillsammans med dig. Ser fram emot våran sommar och vårat gemensamma hem. Älskar dig!

Puss

Urch

Är vaken fast jag borde sova nu... börjar snart jobba, eller ja om 8h iofs men man borde väl få nån sömn i natt kanske om man ska orka.

Känns som om alla pressar mig nu igen. Får alla håll... man ska orka vara pigg och glad hela tiden annars är det någon som blir irriterad. Jag vill kunna klona mig.

På jobbet är det kaotiskt... efter krismötet mår personalgruppen sämre och brukaren med... måste finnas till hands för dem alla. Det är iofs ett ansvar jag själv tagit och jag svgör själv om jag har tid eller inte att prata, men samtidigt vet jag hur man mår efter jobbet och behöver ventilera med någon...
Ska ordna det här nu och det känns som om jag är på god väg! Lite kvar bara

Hinner mer eller mindre aldrig träffa vännerna... saknar er men snart kommer sommaren och då hinner vi ses mera! <3
Ska faktiskt bli sambo på riktigt nu... kanske tidigt att säga det men så är det. Jag brukar inte dölja saker och ting och eftersom att jag verkligen är lycklig med honom tycker jag att ni ska veta det! Ska säga upp min lägenhet inom en snart framtid!

En positiv sak är att jag varit rökfri i nästan två veckor (har feströkt och tagit en välförtjänt cigarett) Jag känner mig riktigt stolt, kommer bli rökfri nu!

P.s Riktigt störande att kommentera utan att skriva sitt namn, har du något att säga så stå för det D.s

RSS 2.0