Onsdag/måndag

Denna dag har varit riktigt lång! På något sätt har hela dagen blivit mer eller mindre kaotiskt... Apoteket har inte fått några recept, vårdtagare utan mediciner, kort med folk och ett allmänt spring... samt några kärringar som enbart klagar och är negativa. Kanondag på jobbet... Nej.
Blev övertid för mig och min kanonkollega Alex. Vi har sprungit som idioter hela dagen... 11.45 ringer hon mig i panik (i övrigt precis när jag satt mig för att äta lunch) och bad mig ta lunchlevernaserna och en medicin för hon hade en städning och var tvungen att ta ett insulin precis efter. Jag släpper bestiken och fortsätter jobba istället men kärringjävlarna kan fan inte erbjuda sig att ens försöka hjälpa till *Suck*
Skulle till apoteket några timmar senare för att komplitera lite och blev kvar där i 45 min för att ingenting stämde men någonting! Alltid lika roligt när man är vikarie dessutom. Väl tillbaka på jobbet skulle jag hjälpa nästa kollega med en promenad för att hon inte ville jobba över och när jag gått i ca 5 min med tanten förstod jag varför. Jag pratar mycket men det hör fan inte till vanligheten att jag inte får en syl i vädret! haha

Nog om jobbet. Hann få iväg några sms idag också. Har inte hört av Jenny på evigheter och skickade därför ett sms. Hon är lika glad som vanligt och bjöd upp oss till Gävle under cityfesten. Även om vi inte kommer flytta dit nu är det alltid kul att vara där, framför allt om Jenny också är hemma!  

Älsklingen har städat så fint här hemma. Måste bara få med det också! Medan jag jobbar så städar och tvättar han även fast det är underbart väder! Älskar dig gubben!

Vädret är kalas bra idag och Micke kommer snart hem. Det blir någon god middag (hoppas jag) och sen ett kvällsdop med Putte och Jenette.

Puss

Länge sedan

Har inte haft tid att skriva någonting. Har varit ute och njutit av solen och värmen!

Det blev ingen solsemester (inte utomlands iaf :-P) men vi hamnade på en båt som tog oss t Tallin. Hur mysigt som helst, kan verkligen rekomendera er att åka dit! Jätte jätte fint. Gamla hus och kvarter och tröttnar man på "marknaden" är det bara 5 min till stan! Börjar det regna finns det vänliga själar (utan trafikvett) som gärna kör en till båtterminalen i cykeltaxi! 

Har råkat kvadda bilen också... stolphelvetet stod helt plötsligt för nära... buckla och repor... får väl se det positiva... det är billigare att cyckla! haha Ska i vilket fall som helst aldrig mer parkera på vår parkering så länge stolpen tänker bo kvar där... 

Mitt i alltihop som är bra har jag insett att vänskap inte alltid är vad den utger sig för att vara... trodde aldrig att min bästa vän skulle svika mig. Trodde aldrig hon skulle lämna mig ensam. Trodde aldrig att hon skulle bli så egotrippad. Hur kan man säga upp bekantskapen, eller vad man ska kalla det för när någon blir mer eller mindre osynlig i flera månader,  bara för att man har fått en felaktig uppfattning och sedan flera månader senare skicka ett sms (??!) och skriva "jag älskar dig men kan inte se dig förstöras, vi måste nog prata" Nog prata? Om vadå? Förstöras? För att jag inte släpper allt för hennes ärenden längre? Okej, det där var elakt, vi brukade göra våra ärenden tillsammans. Vill hon plötsligt diskutera hennes åsikter om mitt förhållande? Trodde bästa vänner respekterade varandra och varandras val till och med lite mer än "vanliga" vänner.... Trodde aldrig hon av alla skulle svika mig. Känns förjävligt men det kanske löser sig... känns bara så otroligt tomt och ensamt utan henne.

Nog om tråkigheter, nu måste jag gå och sussa. Börjar kl 7.00 i morgon... Skriver mer då.

Puss

Stendörren

Idag bestämde jag och Micke oss för att göra en liten utflykt till Nyköping och Stendörren. Hur mysigt som helst och kalas väder! Är seriöst världens lyckligaste flickvän!

 

 
 
Tack för att jag får vara din älskling!
Har hänt en hel del men nu har jag inte tid att skriva mer...

Puss

Sommar & sol

Sommar, ja iallafall om man tittar i kalendern men sol? Nej. Vädret säger någonting annat. Det känns inte direkt som juli månad... vad har hänt med värmeböljan och solen egentligen? Känns inte som om det gör så mycket att det regnar när man jobbar men Micke har semester så det vore trevligt om vi kunde hinna hitta på någonting mellan dagarna jag jobbar men så fort vi är lediga tillsammans regnar det! Kom på att vi borde ta en sista minuten och han höll med. Förhoppningsvis kan någon täcka för mig nästa vecka så då blir det sol och bad! *Hoppas* Vore inte så dumt med en snygg bränna.
Helt underbart med en semester och det blir våran första tillsammans!
Ångrar inte en minut av vårat beslut älskling! Du är helt underbar! Älskar dig så otroligt mycket!

Igår var Johanna och Tobias här och åt lasange. Trevligt som tusan! Förhoppningsvis kan det sluta regna och klarna upp lite till i morgon kväll, i så fall ska vi ha pick nick i stadsparken och lyssna på Kent och co. Mysigt!

Kul att du kanske flyttar tillbaka till Eskilstuna Stephanie! Ska börja låsa dörren isf! :-P Hoppas du blev nöjd med hårfärgen! 

Vi kommer också bli kvar i Eskilstuna, iallafall om jag kommer in på utbildningen. Jag har bestämt mig för att bli undersköterna nu. Att arbeta på ett äldreboende kanske inte låter så kul och visst, vem vill byta blöjor på vuxna människor? Men det ger så otroligt mycket tillbaka! Jag gör allt ifrån att vara sällskap till att sköta personlig hygien och det kan vara tuff både och men det ger mycket. De historier de äldre kan berätta är helt otroliga och man får en helt annan respekt för livet. Jag kommer också sitta där en dag och då måste jag ha hunnit med minst lika mycket som de som är 100år idag. Den responsen det ger att göra en liten handling kan få ens hjärta att smälta. Jag kan få en kram för att jag ger lite medicin till exempel. Jag kanske inte alltid vill arbeta med äldre men vården är brett och människor behöver alltid hjälp på ett eller annat sätt. Känns skönt att ha en utbildning i grunden också. Tror jag kommer inmen man ska ju inte ta ut någonting i förskått... :-)

Kvällen kommer spenderas tillsammans med älsklingen och en (förhoppningsvis) god kycklingrätt. Senare blir det film, mys och godis. Mums!

Ska börja med maten nu! Trevlig helg!

Puss

Störd?

Vad håller på att hända med mig...? Jag har blivit dum i huvudet är jag rädd för. Antingen är det stressen eller så är jag psykiskt sjuk...

Har haft ett antal hetsutbrått de senaste dagarna och jag blir förbannad för småsaker... förstår ingenting. Har tyvärr sårat Micke ett antal gånger också... tar ut väldigt mycket på honom och även fast jag är medveten om det så händer det om och om igen. Varför...? Jag älskar ju honom över allt annat och borde inte bete mig som en idiot mot honom. Är livrädd för att förlora honom. Känns ibland som om jag är helt okapabel till att ha ett förhållande.

Har en hel del som händer runt omkring mig men så har det ju alltid varit. Innan jag gick in i väggen hade jag 10 bollar i luften samtidigt men nu är det nog bara jobb... känns som om jag sitter fast i mitt ekorrhjul. Samma sak om och om och om och om igen.

Har precis alla förutsättningar för att vara lycklig och må bra men det sitter en spärr i vägen. Förstår inte vad det kan vara faktiskt. Saknar mig själv... ja det låter sjukt men så är det. Saknar när jag var positiv och var glad mer eller mindre jämt, hade mycket att ge och hade all tid i världen för de nära och kära. Jag vill hitta tillbaka till den tjejen och sluta belasta Micke och familjen med mig. Ska försöka... måste. Vill. Kan?

Ska ringa beteendevetaren om det fortsätter såhär. Måste kanske ha hjälp. Kan inte hålla på såhär. Snart orkar ingen med mig längre... Oj vad positiv man är...

Puss

Varför..?

Tjafs, tjafs och ännu mera TJAFS!

Orkar fan inte med det här. Vad man än säger och gör så blir det fel och missförstånd. Fan

F
öresten, hade inte tänkt påpeka det men nu är jag redan irriterad så. Jag har absolut ingenting emot att folk läser min blogg, lite det dem är till för, och kommentera gärna inlägget om du vill det men vem fan har så lite att göra att han/hon sitter och läser kommentarerna på bloggen och kommenterar dem?? Och om du nu ska kommentera kan du väl stå för det och skriva vem du är..?
Om mitt liv, förhållande eller jobb eller vad det nu kan vara som stör dig så läs inte bloggen då! Varför lägga energi på det isåfall...? Bara undrade.

Mycket skit med gamla jobbet också. Kollegan ringde idag och berättade att hon haft facket med på ett möte och blivit helt nedtryckt av chefen (bitchen) och sa att jag borde ha med mig facket om jag ska träffa dem. Jag har möte med facket nu på fredag och efter det ska vi boka ett möte med företaget.

Ja varför skulle allt bara få vara bra någon gång?

Ska snart iväg och jobba, ska följa med en tant till doktorn.

Älskar dig

Puss

Idag är ingen bra dag

Känns som om det mesta går fel idag... jätte jobbigt. Trött som ett as och less... less som fan.

Dagen började med att telefonen ringde kl 7. Micke börjar 6.45 och jag 7.30 och kl 7 saknade Mickes chef honom. Det blev bråttom och ännu mer bråttom och vi bokstavligt talat kastade oss ner till bilen. När jag kom hem (runt 7.10) ringer Micke, jag tog hela hans nyckelknippa när jag tog bilen så han kom inte in i skåpet. Det var bara att snällt åka tillbaka och samtidigt slå en signal till jobbet att jag blir sen. Kom väl runt 8 så det var inte så farligt. Fick inte skäll iallafall ;-P

När jag fick mitt insattsschema vart jag däremot smått deprimerad... all "skit" på mig. Alltså allt tungt, äkligt eller påfrestande. Dessutom var dagen smackad!
Fick dessutom springa ärenden till apoteket idag, det kan jag inte säga något om det gör vi allihopa men när jag varit på apoteket fick jag höra att kvällen hade så mycket att göra att det vore bra om jag gick ut med de boendes medicin. Påväg tillbaka mötte jag en kollega som sa att en av de boendes son ringt och sagt att det saknades en typ av medicin... Det var bara att snällt ta en till tripp till apoteket, 20 min innan man slutar.. Underbart.
Skönt när kollegorna kan förklarar hur man ska hämta ut medicin så apoteket förstår vad man behöver, tydligen kan man inte bara ge fram papperna man får från jobbet utan man måste dubbel kolla och kontrollera så de inte behöver något mer...
Okej jag har ett soft jobb. Oftast har vi det hur lungt som helst och slöar och fikar en del men dagar när det är mycket är det fan inte snällt att vikarierna får ta allt "skit göra" tvätt, städ och dusch. Det sliter som satan på kroppen. Klart de tycker vi kan göra det eftersom de får göra det resten av året men om man är så trött på sitt jobb kanske man ska byta jobb (..?)

Kommer hem och vill bara gosa och "tyck synd om mig" men då är man -Tjurig och dryg. Förlåt, råkar vara lite sliten.

Blev inte så mycket sömn i natt. (Klagar absolut inte) och då får man ta att man är trött. Älskar närhet och mys :-D Har dessutom blivit som de flesta dagar man försover sig -ALLT går fel. 

Vet inte riktigt hur det bli nu... känns jättekonstigt. Micke kanske ska byta jobb och kommer sova borta i veckorna. Känns rent spontant som nja.. men om jag tänker efter kanske det är bra för oss att få sakna varanadra. Då kanske man värderar tiden tillsammans på ett annat sätt och inte hamnar i den trista vardagen och rutinen. Tycker iallafall att vi ska prova. Bättre ångra det man gjorde än ångra det man aldrig vågade. Många av de boende på jobbet säger ofta åt oss att se till att leva innan det är för sent (kom bara på det nu när jag skrev)

Micke åkte med Matte till Ikea nyss. Jag är helt slut och uppenbarligen inget roligare sällskap just nu så de åkte själva. Förhoppningsvis hittar han en hylla till modem & prylar och en vagn till badrummet.
Nu är vi föresten helt officiellt sambos.

Hihi mysigt! Älskar dig över allt annat! Nu ska jag gå till sängen och hoppas att imorgon blir en bättre dag.
Puss

RSS 2.0