Slapp söndag

Helgen har varit mestadels bra, underbar rent ut sagt! Mys och mer mys, lite festande och trevligt sällskap!

I fredags jobbade jag och sen åt jag lunch med min Micke. Efter det var det dax att åka till Bea fisen, hon har opererat sig nu och har ont *det går över gumman* Ska ta hand om henne nu i veckan och några veckor framåt, vi får ta olika pass hos henne tjejer! Det blev jättefint föresten, ska fixa mina snart också.

Apropå det, har inte nämnt det innan men jag ska operara mina bröst. Är bara nervös för att något ska gå fel, jag är 110% säker på att jag vill göra operationen men jag kommer aldrig vika ut mig eller visa upp mig bara för att jag fixat brösten, det behöver ingen vara orolig över. Tycker det är rent patetiskt att tjejer opererar brösten opropetioneligt stora och sen viker ut sig för...? Ja precis, varför? Jag är fortfarande samma person även om bröststorleken ändrats. Mamma är lite ledsen för att jag vill ändra på mitt utseende, hon menar att vi ser ut som vi gör av en anledning och till viss del kan jag hålla med henne om det. Man ska inte ändra för mycket men om jag inte mår bra och vet att jag skulle känna mig mer feminin och ha bättre självkänsla så jag kommer göra operationen så fort lånet går egenom. Jag gör det för min skull och för att känna mig fin och inte som en 12 åring.

Anyways, i lördags myste vi och låg i sängen lääänge. Behöver det efter den jobbig vecka. Svärmor och svärfar kom över och åt frukost tillsammans med oss. Efter det bar det av ner till satn för att ordna lite med banken och hitta något att ha till kvällen och någonting att dricka. Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans, tyvärr började det regna så det blev ingen fika :-( men det kommer fler gånger!

På kvällen blev det tjejmiddag. Eller middag blev det väl inte direkt, pizza och vin :-) Tyvärr kom varken Kim eller Anna men vi hade trevligt endå. Saknat dig Jojo! "Har ni fest eller"? haha
Blev lite trist med tre brudar i en lägenhet när bara två av dem hade lite humor så vi åkte hem till killarna och deras playstation (även om de hade slutat spela när vi kom) och drack lite med dem. Meningen var väl att vi skulle gått ut på krogen men klockan blev för mycket så vi gick hem och åt grädde istället. Jätte gott :-P

Känns så underbart nu när vi äntligen mår bra tillsammans och grälen är över. Orkar inte bråka mera. Du gör mig till världens lyckligaste tjej. Älskar dig Mikael!

Det va min helg i korthet. Hoppas ni får en bra vecka allihopa!

Puss

Tisdag...

... egentligen som vilken tisdag som helst. Trist väder, mensverk och trött som ett as. Har knappt sovit inatt. (igen)
Börjat tappa både ork och lust. Vill bara bort... någon annanstans och bara vara och koppla av.

Vet inte, kanske borde ha gått igår, för att inte såra dig ännu mer... kanske borde ha gått så du slipper gråta, så du slipper må så dåligt men jag kunde inte. Jag klarade inte att ta det steget, kändes som mitt hjärta skulle brista... Jag älskar dig för mycket och någonstans inom mig fanns en spärr. Vi måste skärpa oss... annars finns det snart ingen mening med oss. Jag vet att jag gjort fel, massor av fel och svikit ditt förtroende men det var förrut. Det som hände nu sist handlar mer om missförstånd mellan oss. Jag hoppas du inte menade de du sa... jag är glad att du följde med även om jag satte ett ultimatum på dig. Kanske var elakt men du skulle vara där med mig. Du är en del av familjen du med och jag hoppas du vill vara det. Vi skulle kunna ha det helt underbart (som när det verkligen är bra mellan oss) om vi bara slutade ta ut så mycket på den andra och ha förutfattade meningar. Ord sårar, ord sårar nästan mer än handling...

Hoppas det går bra idag! Älskar dig.

Ska träffa Bea idag. Var en evighet sen! Vi ska ta en tripp till tuna park eller ner på stan. Hennes lilla syster fyller år så det blir att springa i leksaksaffärer! hehe Vi brukar iofs ha roligare än ungarna där! 
Tyvärr är jag senil och har glömt laddaren (3 gången nu!) men jag ska försöka lösa det! :-P Hoppas din operation går bra gumman!

Nu ska jag dricka lite kaffe så jag vaknar till!

Puss

Fortfarande midsommar

Fick sluta lite tidigare eftersom vi kan jobba i kanonfart om vi vill. Blir några buttra miner när vi kommer tidigare men å andra sidan brukar de gnällas och muttras om vi kommer senare också. Blir liksom det enda de kan prata om där på hemmet, men söta är de! Mysiga som tusan! Tack föresten Lotta, kändes riktigt skönt att få komma hem kl 20. Din tur nästa gång! Lovar

Dessvärre blev det ju inget vidare midsommarfirande direkt. Regnet var väl det enda klassiska. Tack för skjussen till jobbet  mamma! Kom hem och åt "vanlig" mat (förövrigt jättegott älskling!) och nu spelar killarna playstation och jag väntar på lilla Kim! En evighet sen vi sågs sist!

Nu ska jag vara heja klack tills Kim kommer.

Glad midsommar!

Puss

Midsommarafton

För första gången kommer den bli nykter. Jag börjar jobba kl 16 och kommer jobba fram till 21.30. Haha men det är lungt, Lotta och jag ska nog kunna styra upp arbetspasset så det går fort! hehe Blir ingen sill och potatis, dans kring stången eller jordgubbstårta men det blir nog trevligt endå. Borde kanske ha gjort en krans och ha på jobbet så de gamla blir glada men det finns inte så mycket blommor att plocka i stan... :-P

De där förbannade idioterna på det andra jobbet tänker inte ge mig lönen för samordningstjänsten, "jag hittar inget dokument som stärker att en sådan överenskommelse funnits" Fy fan! Måste dra in facket och även om jag får rätt lär jag ju inte kunna arbeta kvar. Känns som om det är det de vill men jag kan inte förstå varför...? Hoppas det löser sig men det känns riktigt jobbigt...

Idag kommer syster yster hem till Sverige igen! Hon blir hela 20 år nu på måndag. Shit vad jag börjar bli gammal! Men iallafall, grattis lilla syster! Vi ska ta en fika och sola lite nu innan jag börjar jobba.

I natt gick det upp för mig hur lycklig jag är tillsammans med Micke. Stackarn hade feber och somnade tidigt och jag låg bredvid honom i flera timmar och kollade på tv. Jag insåg att jag verkligen vill och kommer få en framtid med honom. Han har verkligen visat mig vad kärlek är och nu är det verkligen vi. Efter alla bråka, tårar och svek är det vi och vi klarade oss igenom det även om det även varit riktigt jobbigt! Jag har ett jävla humör ibland och är för envis men jag försöker. Hoppas du förstår det.
Tyvärr brast mitt humör idag iallafall ( Har alldeles för kort stubin!) Hade verkligen inte behövt brusa upp som jag gjorde. Förlåt! Nu är det lugnt igen men det här måste sluta nu.

Nu måste jag möta Camilla. Trevlig midsommar allihopa!

Puss

Mysdag!

Är nog faktiskt första gången vi är lediga tillsammans en vardag. Vi vaknade sent, låg kvar i sängen och myste lite, åt en ordenklig frukost/lunch och nu ska vi eventuellt plocka jordgubbar eller om vi tar en tripp till Ikea. Helt underbart! Vi behövde det här, som en söndag mitt i veckan. Älskar att mysa med dig darling!

Igår fyllde svärfar år så det blev lite mat och tårta. Presenten blev en middag på Å-bryggan under semestern.

Senare i eftermiddag ska vi till mormor och morfar, morfar fyller år idag Grattis
Senare ikväll blir det fotboll på harrys med Jessica, Tobbe, Anna och Mange med flera. Syns ikväll!

Snart kommer även lilla syster hem, hon blir 20 år nu på måndag. Grattis  Har blivit stor flicka nu. Blir kanske lite kalas på lördag annars blir det bara familjen och lite grillning.

Ska iväg nu!
Puss

Vad är det som är fel?

Förstår verkligen inte det. Mår skit men borde må hur bra som helst...

Helgen har varit jätte mysig. I fredags skulle vi vara hemma och skulle mysa lite men Jessica kom över och käkade och snackade skit men det vart en trevlig kväll.

Trötta och lite slitna vaknade vi (jag sov ut lite) i lördags och tog tåget till Norrköping och Tobbe, Anna var till Prag. Kvällen spenderades med vänner och fotboll, tyvärr förlorade Sverige och stämningen var lite depig ett tag men det gick över ganska snart. Det enda negativa var väl att det blev lite för mycket alkohol... annars var det en jättetrevlig helg.

Alkoholen kan göra dumma saker med en och man gör saker man egentligen inte vill eller skulle ha gjort i nyktert tillstånd. Hatar när den förstör.... 

Älskar dig älskling. Du får stå ut med en hel del... är inte meningen att du ska få ta så mycket skit. Är inte ditt fel. Tyvärr så blir det så att jag tar ut det på dig...

Har en del att syssla med nu. Har precis ordnat datorn och stängt av elen i gamla lägenheten men på grund av midsommar helgen får man stänga av den på onsdag eller måndag så det fick bli onsdag så i morgon blir det sista rycket. Är iofs nästan klart men endå. Har plockat undan lite och ska boka tvättid. Hatar det här eviga städandet! Skit väder dessutom.... är väl iofs bra, då är man inne och kanske får någonting gjort.

Börjar jobba om ett par timmar så jag ska väl hinna vila lite också.

Puss

Sommarjobb

Hihi lilla jag har ett sommar jobb! Kommer vara semestervikarie på ett äldreboende (seniorboende) från denna vecka och 10 veckor framåt. Än så länge är det inga problem. De är så söta, pratar på om väder, skämtar och berättar om förr.
 Nackdelen är att jag lär gå upp MASSOR i vikt  "klart du ska ha en karamell också" hihi Har dessutom massa dötid och då blir det en del fika också.

Saknar min brukare och hennes son redan. Hoppas ni får en underbar sommar! Förhoppningsvis får jag komma någon dag då och då och jobba iallafall men jag kommer och fikar så fort jag har tid! Hoppas det löser sig för er, jag kommer visserligen snart tillbaka och hjälper till att fajtas men det kommer bli en jobbig tid för er alla och jag vill kunna vara med. Det får bli ett senare problem, njut av sommaren nu!

Är helt underbart att vara sambo! Har skrivit under kontrakten idag så från den sista har jag bara en lägenhet och står skriven ihop med min älskling! Nu blir vi sambos på riktigt.
Vi har haft våra gräl och dispyter, sårat varandra och varit riktigt nära att gå skilda vägar men det har gjort oss väldigt starka. Jag har aldrig bråkat så mycket med någon som med honom, aldrig gråtit så mycket men samtidigt aldrig varit så lycklig som jag är den tiden det är bra mellan oss. Det ska vara vi och jag har aldrig varit så säker på någonting förut! Det har gått oerhört fort mellan oss men känns det rätt så gör det! Det ska helt enkelt vara vi. Ser fram emot sommaren tillsammans med dig!

Till helgen blir det Norrköping tillsammans med Micke och co. Tyvärr kommer varken Anna eller Jessica följa med men jag får klara mig endå. Så farligt är det inte att vara ensam tjej!  Vi ska grilla och kolla på fotbollen. Kommer säkert bli jättetrevligt!

Nu ska jag fixa lite hemma och sen klippa mig. Lämna bilen hos Micke och sen jobba. Sköt om er alla!

Puss

Förlåt

Förlåt för alla elaka ord

Förlåt för alla handlingar

Förlåt att jag sårat

Förlåt att jag betet mig illa

Förlåt för alla tårar

Förlåt för alla sömnlösa nätter

Förlåt för alla hysteriska utbrott

Förlåt om jag fått dig att misstro mig

Älskar dig.

Du är mitt allt!

RSS 2.0