2010 01 08

Fredag =fredagsmys!! Äntligen!

Igår var det två år sedan jag och Micke träffades, alltså inte blev tillsammans men "första dejten" eller vad vi ska kalla det :-)
Så ikväll blir det fläskfilé med ugnstekt potatis :-) Kanske en flaska vin också

Innan kvällen ska jag hinna träna (finns det ingen där ute som skulle vilja träna med mig??)och plocka undan hemma, ner på stan och fixa ärenden och börja jobba kl 15... borde sätta fart nu!

Ha en underbar fredag allihopa!

Puss & Kram

2010

Ja nu har vi ett nytt år med nya utmaningar!

2009 avslutades i sällskap av Tobbe och Jojo hemma hos dem med middag och mys. Det skulle bli en tre rätters middag och ost och kex i väntan på 12 slaget, men vi hann bara med snittar och varmrätt. Killarna gjorde maten och den blev helt suverän! Tyvärr skadade dem sig under tillagningen men efter varsitt spindelmannen plåser blev det bra igen! :-)
Under fyrverkerierna lovade jag och min älskade att 2010 skulle bli ett underbart år och det började minst sagt bra :-) Jag vet att det här året kommer att bli helt underbart!

Julen var den bästa julen på flera år! Jag har inte riktigt tyckt om julen innan... mycket pågrund av att det känns falskt och mest jobbigt. Även om jag och syrran inte pratat på 6 månader (efter allt som hände) så hade vi en mysig julaftonsmorgon hos mamma.
Efter det åkte vi till svärföräldrarna och firade med dem. Även om det just nu inte finns några barn i släkten så hade vi jätte trevligt och julkänslan kom tillslut <3
Jag och älsklingen fick fira vår jul hemma på kvällen sen och på juldagen åkte vi till mamma.

Jag har inte gett något nyårslöfte än men om jag ska försöka med något så blir det:

* Försöka vara positiv och se det ljusa i allt
* Sluta gnälla
* I år ska jag bli rökfri (ska börja med att köpa boken "äntligen icke rökare"
* Resa och uppleva mer

Vi får väl se hur det går men vi har ju en Thailandsresa inplanerad, Micke och jag ska åka till Italien en weekend och försöka komma iväg till solen nu under våren :-)
Jag känner mig lycklig just nu! Jag har ett bra jobb som jag trivs med, världens bästa sambo och vänner som verkligen är vänner! Jag mår bara såå bra just nu! :-)

Snart fyller jag 24... kom på att det är 6 år till 30.... oj oj vad fort tiden går! Satte upp mål när jag var yngre... när jag är 25 ska jag har rest runt, pluggat till projektledare och ha barn och hus... blev ju inte riktigt så ...

Nu står min älskling och lagar mat så jag ska gå och se om han behöver hjälp! Hoppas 2010 blir ett underbart år för er alla där ute!

Puss & Kram

RSS 2.0