Vi ser det snöar!

Gud vad mysigt det är med snö! Stora fina flingor faller ner och man kan sitta inomhus och mysa! Nu är det vinter på riktigt! Håller på och kokar risgrynsgröt så det blir riktig (jul)vinterkänsla! Kanske till och med ska dricka lite glögg.

Allting går framåt och det känns bra... lite stressad bara. Bemanningen ringer var och varannan dag och undrar om jag vill jobba (och det vill jag ju så klart) men tiden finns inte riktigt, den räcker inte till iallafall. Jag har ju mitt andra jobb också och ska hinna plugga och ha ett liv där någonstans också. Har varit otroligt trött senaste tiden och det beror väl på årstiden men också på lite sömn... måste kanske sova mer...?

Har prov på måndag i vård och omsorgsarbete och har börjat med medicinsk grundkurs. Den kursen är stor och jätte svår! Så därför hinner jag inte blogga mer nu :-)

Tillbaka till skolböckerna!

Sköt om er och ta det försiktigt där ute!

Puss

Regnig dag...

En vanlig regning höst dag men det känns helt underbart iallafall! Länge sedan jag kände mig såhär, livet leker!!

Jag har sprungit ärenden i regnet. Träffade min lilla Linda ett par minuter och konstaterade att mitt förbannade hår är hopplöst förstört... haha det blir rakapparaten eller en kort kort frisyr... på fredag blir det sjal eller keps. Jag kan fan inte visa mig bland folk såhär!

Pratade med en frisör också och hon sa att jag absolut inte skulle rakpermanenta mig om jag inte vill se ut som ett ris förstås. Det är bara att vänta och använda litervis med hårinpakning och plattahåret istället.... tyvärr fungerar det inte om det regnar......

Skolan går kanon bra. Fick en jätte bra respons från praktiken och får bra respons på mina inlämningar och snart vankas prov på första kursen... hoppas på bra betyg :)

Ska sola med Bea fisen sen. Saknar henne som satan och vi har på någotvis glömt varandra och fått minnesförlust... haha ingen av oss ringer längre... känns förjävligt. Ingen förstår mig som hon. Måste skärpa oss.

Snart kommer älsklingen hem och det blir mat...  Livet känns underbart!

Puss

RSS 2.0