Oj oj..

Hade ett krismöte igår... Tufft. Vi fick mycket kritik allihopa men nu ska vi ta nya tag. Alla är överens om at vi tillsammans som arbetsgrupp och med brukaren kan få en fungerande situation för alla. Känns bra nu när sommaren är här och man gärna vill koppla av. Har dessutom äntligen fått min arbetstelefon så man slipper gå in i väggen igen! Kommer bli mycket jobb den närmaste veckan eller veckorna men sen ska det faktiskt bli ordning på riktigt! Har sagt det ett bra tag nu men vi har satt en deadline på två månader annars får det bli ett annat jobb...

Så otroligt skönt väder och då känns det jävligt surt att bara sitta inne och knappa på datorn eller ringa samtal men det blir fotboll ikväll så då får man ju njuta lite av solen iallafall.

I morgon blir det grillning (förhoppningsvis) och en lugn valborg. Har varit en del festande på sista tiden och alkohol kan göra väldigt dumma grejer.... man ska aldrig skylla på alkoholen men man kan samtidigt inte förneka att den spelar in i en hel del konflikter. Det är slut med det nu. Jag vill inte ha det så och de orden är för jobbiga att höra igen. Ska bygga upp en tillit igen.
Har aldrig varit så säker på mina känslor som nu, det är honom jag vill ha. Älskar dig mer än du kan förstå! Du är mitt allt älskling! (Även om jobbet tar mycket tid..)

Puss

Sommar!

Gud vad skönt det är! Har varit ute på balkongen i bikini och solat hela dagen. Eller ja jag städade och gjorde iordning hemma först.

Rökningen (eller rättare sagt att sluta med den) går riktigt bra. Idag har jag inte tagit ett enda bloss! *Duktig* Och abstinensen är inte så jobbig längre. Huvudvärken är borta och humöret bättre. Kommer klara det här! (Och lär inte vara grinig längre. Förlåt gubben!)

Har glömt att tacka en viss person. Tack Lina för att du alltid finns där och ställer upp när jag behöver. Hoppas du vet att du kan ringa om det är något?

Har väl inte så mycket mer att säga idag. Ska gå ut och sätta mig på balkongen igen.

Puss

Hatar att sluta röka

var bara tvungen att avreagera mig... haha

Har aldrig mått såhär dåligt, känns som en baksmälla fast 10ggr värre och det värsta är att det inte kommer gå över förens om ett par dagar... FAN. Rökte en cigarett igår och har tagit några bloss idag men den här gången ska jag bli rökfri. Ha tålamod allihopa, jag kommer inte vara en grinig bitch i evigheter. (Bara en dag till eller två)

Jobbar min första dag idag efter sjukskrivningen och det känns helt okej. Blir lite mycket på en gång men det ska säkert bli bra bara det där mötet blir av. Känns skönt att göra något igen!

Helgen har mestadels varit bra. Lite för mycket alkohol i lördags bara och det var det inte värt men det är löst nu och vi går vidare.

Ganska mycket som förändrats på sista tiden men det känns bara bra. Vill börja om så det är bara att hoppas att det går vägen nu...

DU är underbar!

Puss

Äntligen vår!

Solen skiner och det är äntligen varmt! Underbart! Är på riktigt bra vårhumör idag! (även om jag fortfarande röker :-P)

Ska åka iväg en sväng med Bea och Linda och njuta av det fina vädert.

Ikväll åker vi till mamma (grattis i efterskott!) och fikar och sen blir det nog ganska lugnt ikväll. Blir fest i morgon!

Saknar dig massor!

Puss

Snart blir det jobb igen

Har precis fikat med brukaren och en kollega. Kul att se dem igen och prata lite. Nackdelen är att inget blivit gjort under tiden jag varit sjukskriven... suck. Får fixa det på måndag.

Min läkare skickade mig till en beteendevetare när jag blev sjukskriven men jag har inte hört något, förens igår. Fick tid nu på måndag. Smart, jag är sjukskriven tom den 20:e och den 21:a får man tid... kan ju vara dumt att ta det under tiden man är skjukskriven... Äh skit samma.

Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet... Vill inte gå hemma. Ibland känns det som om jag mår sämre av det.. blir nästan deprimerad. Har hunnit fundera en hel del över saker och ting och faktiskt kommit fram till hur jag vill ha mitt liv, både privat och yrkesmässigt. Ska sluta ta med jobbet hem även om det är svårt när man jobbar som assistent. Man kan inte se en människa som ett arbete, iallafall inte jag.

Har under de här veckorna haft det mestadels bra. Varit i Gävle, det var hur kul som helst och skönt att komma från stan. Sett min första derbymatch (hammarby-Aik) Det var en upplevelse och hur härligt som helst, vilken stämning!
Har varit runt på stan och pratat med vänner jag inte hunnit prata med på ett tag. Har varit bra för mig, tror jag.

Har konstaterat att jag behöver träna på att vara flickvän :-P Vet att jag inte beter mig "rätt" alla gånger men huvudsaken är att vi har tilit och älskar varandra. Du är det bästa jag har! <3

Nu ska jag ringa syrran och ta mig hemåt.

Puss

Mardröm?

Tyvärr så är det nog inte det. Önskar att det vore det och jag vaknade upp och allt var som vanligt igen. Jag vet att jag sårat dig och betett mig fel och jag ångrar så mycket. Jag borde inte ha agerat som jag gjorde men det är lätt att vara efterklok. Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande och kanske inte riktigt tänker mig för hur jag är mot mina X och killkompisar.
 Jag har aldrig haft så starka känslor som jag har för dig. Jag har aldrig mått så bra som jag gjort tillsammans med dig. Vi hade allt men någonting gick helt galet fel.

Någonstans tappade du tilliten till mig och tror att jag inte vill ha dig. Det är dig jag vill leva med. Det är dig jag älskar, ingen annan. Det har aldrig funnits någon annan och kommer aldrig göra det heller. Jag hatar otrohet och om man är otrogen så har man inga känslor för den personen och då kan man lika gärna göra slut innan man gör något med någon annan.

Kan vi inte bara fixa det här och bli lyckliga igen? Orkar inte gråta mer. Orkar inte bråka mer. Vill inte ha det såhär.

Älskar dig.

...

Varför kan inte allt bara få vara bra? Bara för ett tag.
Alltid något som ska vara fel.
Vill bara må bra igen
Vi ska vara vi
Jobbet ska fungera
Vänner är vänner
Alltid något som krånglar
varför?

Besiktning

Det finns folk och så finns jag och Bea... haha Av någon anledning tar allt vi ska göra minst 2 gånger längre tid om vi gör det jämfört med om någon annan gör det. Sen är det väl så att vi är allmänt flummiga dessutom men förr eller senare brukar det bli bra igen! Haha

Det hela började med att jag och Bea bytte däck på bilen i söndags (bara det tog 2,5h) och bilen stod i st sundby och däcken var i hällby skit samma det var lite omständigt men däcken blev bytta och bilen gick att köra. Den har stått avställd så det var lite frågetecken om den gick att köra till stan eller ej.

Idag ska bilen besiktas. Bilen står här nedanför och Bea var på jobbet så jag fick ta "Elionora" och hämta henne. "Normala" människor hade kört direkt till Köping och besiktningen men nu var det som sagt jag och Bea. Steriofronten och mp3:n var ju hemma och dessutom hade vi glömt byta lampan som var trasig. Mitt i alltihopa hade ingen av oss ätit heller. Skrik och panik!

När vi efter mycket om och men fått ihop allt och ätit på donken kollade vi på klockan... 14.00! Bilen skulle besiktas 14.40 och vi visste inte ens vilken väg vi skulle ta till Köping så vi ringde Beas snälla mamma som fick kolla en karta på eniro. Försenade med panik i spöregn... haha

Väl framme i Köping och vid bilbesiktningen så är vi 25min sena. Bea provade checka in men det fungerade inte. Hur hon gjorde vet jag inte men hon gick in och pratade med dem och vi fick köra in bilen iallafall. Fick muntliga påpekanden på bilen men den gick igenom! haha

Har nu lovat Beas mamma att vi ska kolla en karta innan vi åker till en okänd stan. Okej att hitta dit men sen ska man hitta där också! :-)

Varför?

Varför har allt blivit så komplicerat mellan oss? Var kommer alla dessa tjafs och bråk ifrån? Varför måste det vara så svårt och göra så ont..?

Jag har sovit 2 kanske 3 timmar i natt. Jag kan inte sova. Jag bara funderar över allt som hänt. Varför litar du inte på mig...? Jag litar ju på dig. Ska man inte lita på människor tills motsatsen är bevisad?

Varför måste du vara så kall? Varje gång vi somnar osams och jag har försökt förklara för dig, försökt få dig att förstå att det är dig jag vill ha och försökt bli sams med dig, efter allt det känns det som om hjärtat brister. Efter varje gång finns det mindre och mindre kvar att ta av.  Jag är så rädd och vet inte hur länge jag orkar... tårarna bara rinner och snart har vi sårat varanadra så mycket att det inte går att bli sams igen. Jag vill inte förlora dig... Jag vill att det ska bli bra mellan oss igen! DU förstår inte vad du betyder för mig!


Mitt i allt så sitter man hemma och blir helt sinnessjuk! Fy fan vad tråkigt det är att vara sjukskriven! Har inget att göra. Ska till Köping om ett par timmar... ska göra mig i ordning nu.

Puss


Tråkigt....

Vad gör man när man är sjukskriven? Sover. Vaknade starx innan Micke om hem och åt lunch... haha Behövde nog den sömnen. Mår väl rätt okej idag... ont i halsen men jag kan andas iallafall... var värre för ett par dagar sen. Känner mig fortfarande matt i kroppen och blir snabbt trött men hoppas det går över snart. 

Gick på stan igår men blev helt slut av det... Har blivit tokförkyld och är sjukskriven pga "förkylning reaktion på svår stress" Dessutom har min läkare skrivit "klappat ihop" på intyget. Haha trodde läkare använde lite mer avancerade ord, de gick väl endå ganska många år i skolan...?

Funderar på att köpa ny mobil idag. Måste ha en arbetstelefon så jag inte hamnar i samma sits igen. Måste ha min fritid ifred och kunna göra mig oanträffbar. En arbetstelefon kan man ju kolla då och då. Dessutom ska jag ta tag i personalgruppen ordentligt när jag kommer tillbaka. Nu ska alla regler följas, bland annat inga mobiler påslagna på arbetstid.

Kanske ska storstäda lägenheten då...? Tråkigt, men det blir ju fint och jag har något att göra. Det är egentligen för fint väder för att städa... tar en promenad istället.... Äh jag vet inte vad jag ska göra...

Puss

Oväntat

Eller inte... nu har jag nått min gräns. Har gått in i väggen... sjukskriven till den 20:e... Minst.

Känns konstigt... samtidigt som det känns skönt att få släppa taget och låta en vikarie ta in en sista assistent och lösa konflikterna så känns det förjävligt att lämna brukaren och kollegorna... Bryr mig ju så klart jätte mycket om dem och har väl lite väl stort kontrollbehov men det måste jag väl försöka släppa nu. Det känns som om jag misslyckats och inte klarar av min tjänst. Jag vet att det inte är så men det är klart att det tar hårt att svälja stoltheten och medge att man måste sjukskriva sig. Till och med min osynliga chef ansåg att jag skulle sjukskrivas. (!)

Nu, lite väl sent, kommer hon in och hjälper mig. Är ju iallafall någonting positivt i den här röran.

Får se om den mindre skötsamma assistenten är kvar när jag kommer tillbaka, jag lämnade till dem att avgöra om hon ska avskedas eller ej.

Nu och ett par veckor framåt ska jag försöka koppla av... inte bry mig om jobbet eller något sånt men vi får väl se hur det går.... Vill bli frisk och komma tillbaka och hålla ställningarna men det känns som om det är långt dit...

Har varit på stan idag med Jojo men jag mår inte bra så det var ingen bra idé. Ska försöka hålla mig hemma i morgon och se om jag kanske piggnar till till helgen.

Puss
Saknar dig!

RSS 2.0