Jippie

Hur fint väder som helst och allt är helt underbart! Haha Nej jag är inte sjuk. Bara lite från dag till dag...

Jobbfronten börjar ordna upp sig lite iallafall och i morgon åker jag med brukaren och några vänner på kryssning, ska bli skönt att komma iväg. Tråkigt att han inte kan följa med, kommer bli jobbigt att sova ensam, hatar det! Men det ska säker gå bra det med bara "båten inte sjunker" haha

Nu är det löst mellan oss! Vi glömmer det och går vidare! Finns inte så mycket att säga förutom att jag aldrig skulle göra någonting för att riskera att förlora honom. <3

Ska försöka styra upp ett personalmöte nu.

Puss

Mycket jobb och många tankar

Varför måste allt hända samtidigt? Kan verkligen inte förstå det... Som att testas gång på gång för att se när allt brister och man inte orkar mer.... min gräns är snart där.

Har varit ledig idag men har (som vanligt) massor med pappersarbete... den där högen bara växer och växer, ju mer man gör destomer blir det. Helt galet.

Dagen började med lite personalsamtal, brev till kommunen och en himla jakt efter rätt personer på rätt ställe... bodde i telefonen i ungefär 3h (jag det är sant). Ska byta schema och ha personalmöten. Förnya kontrakt och planera semester... på ett ungefär allt jag ska hinna med.

Efter det började en assistent tjafsa om badhuset. Tydligen är det de som bestämmer när de ska jobba och vad det tänker göra och inte tänker göra. Not Därför blev det ännu ett personalsamtal och då måste man informera personalen om att det är arbetstrots och tjänstefel. När denna dessutom hotar med att sjukskriva sig så blir man mer eller mindre tvungen att avskeda dem. Då börjar hela karusellen igång igen... Måste ta in en ny assistent. Nummer 23 i ordningen... helt sjukt.

Har inte blivit mycket sömn i natt heller... Kom hem tidigt i morse efter att ha sovit ett par timmar och sov ett par timmar till men jag känner mig så tom... ensam. Förstår inte vad som gått snett... hoppas bara att vi kan lösa det och allt blir bra igen. Är för kär för att låta det rinna ut i sanden. Hade jag inte haft de känslorna jag ha hade jag bara kunnat gått men nu är det inte så. Jag vill vara med honom och tror seriöst att vi har en framtid tillsammans. Jag kan inte rå för det liv jag hade innan vi träffades eller rättare sagt för nått år sen... Jag har varit singel och levt livet... är trött på det nu... kanske blivit vuxen nu.

Ska ta en kaffe med syrran nu...

Puss

Fan också

Vilken jävla skit dag det här kommer bli!

Vaknade kl 6 och försökte somna om ungefär fram till 7. Gav upp och gick upp till soffan.... är klar nu och börjar inte jobba fören 9.30... underbart.
Dessutom är det piss kallt ute idag och skit väder.

Har sovit dåligt i natt... kunde inte riktigt somna...
Tilit... två människor som litar på varandra... Folk älskar att snacka skit i den här jävla stan och ja, under tiden jag mer eller mindre bodde på krogen så spekulerades det en hel del i vad jag gjorde och inte gjorde och var man kanske inte så skötsam och man kan förstå att folk inte tror att man förändrats men varför ska man behöva försvara sig hela tiden? Vi var ute ett tjejgäng och festade och ingen av oss var ute för att ragga eller strula runt.

Ska försöka hitta lite positiv energi någon stans innan jag går till jobbet. Kommer bli en lååång dag idag.

Puss

Helgen

Har varit hur bra som helst. Har firat påsk och umgåtts med familjen. Mysigt

Festat en del... Bea och jag är grymma med strippstång haha Älskar dig gumman! Tack för en kul kväll tjejer! Hade hur kul som helst! Kul att träffa er igen!

Älskling, jag är så glad att jag träffat dig! Skulle aldrig reskera att förlora dig. Du är allt jag vill ha!

Puss

Glad Påsk!

Allihopa! Mår helt underbart! Har varit ledig och vilat upp mig...

Igår firade vi påsk med mamma och syrrorna. Riktigt trevligt faktiskt... lite mycket öl kanske men det är sånt som händer. Hoppas du vet att jag inte menade att vara elak, det var alkoholen! *Förlåt* 

Har fått min första påskägg också! Tack så mycket!

Nu måste jag duscha innan han kommer hem. Får se om han rakat av sig allt hår eller inte...

Ikväll kommer tjejerna över och dricker lite. Ska bli kul att träffa dem igen!

Puss

Introduktion

på nya assistenten idag. Hoppas det går bra! Lämnade henne själv efter ett par timmar men det verkade lugnt. Ska kolla läget i eftermiddag och sen är hon klar att schemaläggas. Hårda bud men nu måste det gå fort. Hon kommer arbeta sitt första pass redan i morgon. Känns skönt att äntligen ha en fungerande personalgrupp. Det kommer bli bättre för brukaren (iallafall när nya ssistenten blivit rutinerad) för att hon alltid kommer ha pigga och utvilade assistenter istället för en grinig haha

Har hunnit göra lite pappersarbete nu och bokat en tvättid. Han slutar vid 17 idag så det blir förhoppningsvis middag skapligt ikväll. Måste börja äta tidigare, det här fungerar inte för vikten när man inte tränar... ;-P
Fick jättefina handdukar och bestik igår. Du är bara för söt! Tack!

Ska försöka få tag på Daniel också så han kan hämta sina saker så vi inte behöver ses mer nu. Har insett att vi faktiskt inte kommer kunna vara vänner och det är bäst för alla parter att det är så. Ingen mår bra av att bråka. Visst ses vi så hälsar vi väl men mer än så behöver det inte vara.

Bea du får inte sälja Forden, den ska jag ha! Vi måste ju ha den till Göteborg i sommar haha eller inte. Ta det lugnt på jobbet nu, du måste ju orka med helgen också!

Syster yster kommer hem på torsdag! Gud vad jag saknat dig! Får ge upp Danmark nu och komma hem! Vi ska ha det så mysigt över påsk. Middag hos mamma med alla döttrarna!

Ska plocka undan och fixa lunch nu!

Puss

rast

.. blev väkt i morse. En assistent hade tydligen fått magsjuka och ringde för att sjukanmäla sig kl 6. Fy fan, ville bara gråta, när fan ska jag få vila? Går in i väggen snart. Har jobbat för mycket för länge.

Nu är det (efter några timmars telefonsamtal) löst. Min nya assistent går in och kör sin introduktion i morgon sen släpper jag henne så jag får ledigt i morgon eftermiddag och onsdag. Den andra assistenten kör helgen så nu får jag äntligen vila och vara ledig!

Han är ledig i eftermiddag. Hoppas du får vila lite mellan tvätten och städningen. Saknar honom massor. Ord är bara ord, tänk på det. Vi tar det sen....

Blev inte mycket till rast i dag men jag är ju snart ledig så nu kan man köra på i eftermiddag.

Hörs senare!

Puss

Ex

Hur får man dem att sluta såra en? Även om det inte är avsiktligt så kommer alla känslor tillbaka. Inte de från tiden när det var bra mellan oss utan tiden precis efter vi bråkat eller när vi gjort slut. Hur kommer man över allt som hänt? Även om det är snart ett halvår sen vi bröt så känns det fortfarande. Känslan av att känna sig helt värdelös och bli behandlad som skit... den känslan av tomhet kommer aldrig att försvinna. Alla elaka ord och komentarer om utseende och betende "Du kan ju försöka bete dig som vuxen och inte som en fjortis, Använd det lilla du har innanför pannbenet, en tjej som du har allt; utseende, bra jobb, fin lägenhet och hade en snygg kille också" ect Hör jag hans röst vill jag bara sjunka genom jorden.... allt kommer tillbaka.

Han ringde mig idag och frågade om han kunde komma och hämta sina saker (ja jag vet, han borde ha gjort det för länge sedan) och jag kunde inte för att vi var hos mamma och tvättade bilen. Han började fråga ut mig om "min nya" och visste tydligen redan vem han var (hata Eskilstuna och dessa ryckten) och han var väl iofs rätt trevlig i telefon... I morgon kommer han oh hämtar sina saker men jag vill inte träffa honom samtidigt som jag vill att vi ska vara vänner. Vill komma över det sveket och de orden han sa men vet inte om jag kan.

Jag ska inte klaga egentligen. Jag borde bara bryta med Daniel och gå vidare med mitt liv. Jag har en helt underbar pojkvän nu som behandlar mig som en kille ska behandla sin flickvän och jobbet går bra. Kommer köpa bil och lägenhet inom kort.

Jaja nu har jag fått ur mig lite... Hoppas ni mår bra allihopa!

Puss

long time

Vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg. Har verkligen inte gjort annat än jobbat och träffat honom.

Jobbat helt galet mycket som vanligt. Har haft några tjejer på intervju men antingen så tycker de att jobbet inte passar dem eller så tycker inte brukaren om dem. Jag har träffat eliten av idioter den senaste månaden! haha En tjej som var med på ett informationsmöte (presenterar brukaren och låter de sökande presentera sig) jag höll inledde sin presentation med att säga "Jag brukar ha mina syskonbarn hemma hos mig nån helg då och då men det är sååå skönt att slänga över dem på försäldrarna på söndagkvällarna och sen träffar man dem inte på ett år igen". *Pip* Nästa tack! haha Brukaren har en 6 årig son.

Men nu har jag förhoppningsvis en assistent till nästa vecka. Känns som om jag sagt det i två månader men det är oerhört svårt att hitta kompitent personal och dessutom någon som matchar brukaren. Den här nya har haft två brukare innan och är undersökerska. Tror att hon kommer fungera bra. Bara att hoppas att det blir det också men brukaren gillar henne.

Nu när en ny assistent snart är inne så blir det ny schema läggning, planering av sommaren och semester schema. Har dessutom inte fått löneförhöjning än. Har samma lön som jag hade när jag var enbart assistent... känns skit men chefen håller sig borta så hur ska man kunna löneförhandla? Dessutom går min provanställning ut den 15 april. Hur gör man när man förhandlar?

Vi var på parmiddag i helgen. Det bara blev så... kändes helt underbart. Vi verkar vara menade för varandra. Vi ska försöka ta det lugnt men det går inte så bra... Saknar ju honom om jag inte är med honom. Vi har bott ihop i 6 veckor nu men ska inte flytta ihop förens vi varit tillsammans ett bra tag. Jag mår så bra just nu!

Nu måste jag fortsätta jobba!

Puss

RSS 2.0