Lite sömn kan göra underverk!

Verkligen! Jag känner mig som en ny människa! Sov ut idag, känns som första gången på evigheter. Brukar numera vakna av mig själv 5.30-6 på morgonen...

Hela förra veckan var hektisk! Jobbade/praktiserade så den totala arbetstiden blev 10-12h om dagen! Urcha! Men nu är det lite lugnare! Igår var jag på praktiken kl 7, gick hem 12 och började jobba kl 15. Idag ska jag "bara" till praktiken kl 13 och slutar någongång mellan 19-21.30.

I helgen var det lite jobb och sen åkte vi till Ikea, dem har ju långlördag den sista lördagen i månaden, och köpte lite smått och gott. Har varit duktiga och skaffat lågenergilampor och sen köpte vi gröna bordstabletter, jätte fint i köket nu! Det blev lite ljus också, så mysigt att ha massa levande ljus i hela lägenheten!

Sen i lördags kväll kom Tobbe och Anna och kollade på fotbollen och Anna och jag färgade hennes hår. Jätte mysigt! Vi ska boka en utlandsresa tillsammans, troligt vis till Grekland! Sååå skönt, härligt att ha någonting att se fram emot!

Om två veckor får jag min nya tjänst och min löneförhöjning! Underbart.

Skolan blir lite lidande nu när jag jobbar och praktiserar men jag ska kolla lite på det nu innan praktiken.

Ha en underbar dag i den vackra vädret!

Puss & Kram

En tanke

En tanke slog mig... vilka är ni som läser min blogg? 8 st har läst den idag men ingan har kommenterat...? Jo Linda, tack för lyckoönskningen, men ni andra 7?hihi Ja jag är uttråkad, bloggnörd ect haha

Dricker vin med älsklingen ikväll, vad gör ni...?

Ska vi börja skriva om någonting speciellt? De bloggar jag läser + min egen handlar mest om bla bla bla det gjorde jag idag... någon som har en idé?
Hehe fråga, fråga, fråga... men hur får man annars reda på någonting...?

Allmänbildade människor, vad betyder:

* moreller?
* rågummiskor?
* vallonögon
KoNsTiG bok jag läser nu... hihi

Ha en trevlig kväll!

Puss & Kram


Grymt

När man är grym så är man! hihi Jag klarade provet, fick till och med ett VG! Och jag trodde att jag inte kunde! Känns skit bra faktiskt!

Nu ska jag till Bea och färga håret, blondie is back!

Puss & Kram

Prov

Jaha ja solen skiner och det är ännu en kanon dag men vad gör jag? Vaknar, dricker kaffe, duschar, pluggar och ska snart skriva prov! Jag vill vara ute i solen nu!

Ska skriva mitt prov, gå till biblioteket, möta Bea och färga håret. Är sugen på nya skor också... hm får se om jag hinner med det också!

Nä ut i solen mer er nu! Uppdaterar senare!

Puss & Kram

Nu är jag fan för trött

hehe men lite kul är det! Så övertrött att det mesta är roligt! Har nog skrämt slag på halva Eskilstuna idag! hehe Varit trevlig och duktig på jobbet idag med och nu sitter jag hemma och väntar på mat. Blir Thai idag mmm kan äta det hur ofta som helst!

Idag när jag vaknade med vackert väder ute kändes det mesta lite lättare! Jag (med alla andra) mår betydligt bättre och blir gladare!

Var över till Bea och snackade lite skit, så skönt att vi fått tillbaka kontakten och det bästa är att det inte ens märks att vi knappt setts på ett år! Som vanligt när vi ska göra någonting drog det ut på tiden! Vi skulle "bara" till affären och köpa cigaretter och hårfärg och sen färga håret men helt plötsligt var det bara en halvtimma kvar till det var dax att jobba! Bea svängde ihop en jätte god tonfiskröra med majonäs och majs (bus enkelt och jätte billigt) Så efter det vart det bara jobbet kvar :-) Hade en jätte mysig förmiddag!  
Imorgon kommer jag att bli blond igen och nästa vecka långhårig! Äntligen!

Nu har jag ångest... jag skulle ju skriva prov i morgon och behöver plugga till det men det fina vädret fick mig på andra tankar än att plugga *dumma mig* Så nu blir det väl att gräva ner sig i böckerna hela kvällen. Urch jag är för trött!

Micke är påväg hem från Töreboda nu så man blir säkert ett jätte roligt sällskap ikväll... :-( men men det finns tid att mysa framför tv:n med.

Ha en kanon kväll!

Puss & Kram

Kalasväder!

Gud vad jag älskar att vakna när det är soligt!

Blir som vanligt idag. Ska plugga, ta en promenad och sen jobba.

Skriver mer sen.

Puss & Kram

Kväll... igen

Dagarna bara försvinner ju! Vet inte riktigt vart tiden tar vägen!

Idag har jag inte gjort så mycket... pratade med Lina, den enda smarta människan jag känner... hehe Nej men hon vet mycket om inget, min "fråga en vän" vän. Jag behövde hjälp med en bok som jag måste läsa i kursen jag läser nu och då ringer man den som vet! Hihi vi (hon) hittade en bra bok som jag skulle låna på biblioteket men väl nere på biblioteket så hade dem stängt! Fan, det är så typiskt när man faktiskt tog tag i det på en gång....

Men men iallafall så gick jag med Lina och käkade lunch innan jobbet! Så skönt! En liten lunch och en snabb kaffe kan rädda hela dagen! Skönt att komma hemifrån och göra någonting annat än att jobba.

Dumma tankar och funderingar i huvudet... trött på det mesta just nu... vill ha lite förändring och att det bara händer någonting. Känns så enformigt och rutinmässigt just nu. Tror jag behöver lite socialt umgänge... är så ensam just nu. Tomt hemma och det (nästan) enda umgänget man har är chefen (som man träffar nån timma om dagen) och kunderna på jobbet. Men varför klaga egentligen...?

Nu ringer telefonerna sig varma så jag ska snacka lite skit och sen sussa. Natti natti

Puss & Kram

...:: vardag ::...

Ja nu är veckan igång och det mesta är precis som vanligt... vädret är skit, jag är trött, ska plugga, duscha, stryka arbetskläder och sen jobba...

Sov längre än vad jag tänkt (som vanligt) och det känns som om jag inte hinner med någonting. Urscha... nästa vecka börjar praktiken också... då är jag där från 7 på morgonen och sen på Flash till 19... kommer vara helt ihjäl... jävla CSN. Hade de fixat något i stil med praktikbidrag hade man sluppit jobba ihjäl sig!

Mamma fyller snart år och presentfixandet är i full gång! Guud va jobbigt det är... hur ska vi göra? vilka ska med? mat? dricka? Men förhoppningsvis blir det en trevlig kväll. Alla "barnen" är hemma och mamma brukar bara vilja att alla kommer, sedan är hon nöjd.

Jaha ja då ska jag väl börja med allt innan jobbet.

Ha en bra dag allihopa!

Puss & Kram

Tröttast

Shit, vad trött jag är!

Dagen började alldeles för tidigt :-S Klockan ringde nån gång runt 6 och älsklingen gick upp. Sedan lyckades jag stänga av alarmet och vaknade inte förren klockan 8... ganska noga med att komma upp tidigt så jag hinner dricka kaffe och duscha och sånt... och sen hann jag iallfall till jobbet i tid.

Dagen flöt iväg ganska fort... mycket varor och roliga kunder! Fick höra att jag är duktig av bossen, Alltid lika kul!
Tycker att vi allmänt är lite dåliga på att berömma varandra! Uppskatta och vara snälla mot varandra... visst vi lever i ett stressigt samhälle med mycket krav och måsten men endå, alla orkar väl le? Ett leende och en snäll kommentar värmer mer än vad man tror!

När jag kom hem och hade pratat lite skit med nära och kära pluggade jag faktiskt och lämnade in mitt arbete. "Duktig"
Så nu blir det prov på torsdag (etik) och praktik på måndag (vill inte!)

Jaha ja det var min intressanta måndag... natti natti

Puss & Kram

Festis

Ikväll och i morgon blir det fest!
Ikväll har Bea fisen "inflyttningsfest".  En liten impulsiv (som det ska vara) fest... så strax bär det av till henne. Sing star och glatt & trevligt folk, perfekt fredagkväll!

I morgon har Vicky 25 års fest, Grattis tjejen! Ihop med någon kompis till henne.... massa folk och antagligen alkoholhaltiga drycker! Bara att tuta och köra på

Ska jobba några timmar i morgon mellan 14-16 (ob:t är kalas efter 12 och på söndagar) och sen ska vi gratta mina kusiner och moster. Dryga tonåringar och ja... Nice, baksmälla med jobb och släkt... hihi

Måste tacka Lina också. Guuud vilken god kladdkaka du gjorde! Kalas! Du får lära mig. OM sanningen ska fram klarar jag inte ens att göra varken sockerkaka eller drömmar... värdelös på att baka! :-P

Nu ska jag dricka lite öl och ta en cigarett! (Riktiga tjejer dricker öl! )

Ha en kanon helg allihopa!

Puss & Kram

Duktig tjej

Nu har jag pluggat hela dagen... lär mig lite nytt iallfall och skrivit halva arbetet!

Så nu är Bea påväg hem efter en dag på jobbet och ska plocka upp mig och åka till henne sen blir det sola äntligen!Älskar att sola, mår så bra efteråt!

Älsklingen kommer snart hem också så sen blir det mat och lite mys framför tvn.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Puss & Kram

Positivt!

Fan vad skönt! Äntligen! Min kära chef berättade för mig igår att jag kommer att bli 1:a säljare efter min praktik! hehe Länns underbart! Äntligen kan man få någonting för att man faktiskt visar att man vill och kan! Det enda skillnaden som blir för mig är högre lön, eller ja betalt för det jag faktiskt gör. Första säljare innebär att man är chefens högra hand och gör det chefen gör förutom det tråkiga (pappersjobb, avsked och anställningsintervjuer) Hehe men tydligen kan chefen, om hon vill,  lämna sånt till mig och ta semester! haha Just det ja, betald semester har man också! Jag har aldrig haft semester... skulle vara skönt faktiskt.

Skolan går bättre också, får positiv respons av lärarna och ska skriva prov i etik nästa vecka.

Nu i helgen blir det 25 års fest... känns lite bättre nu men samtidigt har jag en klump i magen... känner mig nästan blyg på något vis... varför då? Ska dyka ner i garderoben och leta kläder när jag pluggat klart idag. Jag skulle vilja fixa håret också... ska sätta i en hårförlägning igen.
Annars ska jag till Bea i helgen och ta en snabbfika hos Lina & Peter i morgon. Lite jobb och sånt blir det också.

Linda gumman, det finns andra jobb här i världen! Du kommer snart upp på benen igen!

Nu ska jag plugga och sen sola!

Puss & Kram

God morgon!

Morgon igen... den där jävla snön är kvar men vad ska man göra åt det? Det blir vår det är bara att härda ut!

Vaknade nyss och har druckit mitt kaffe och satte mig här för att kolla runt lite. Tack hjärtat, din kommentar värmde! Det var precis dem orden jag behövde! Saknar dig!

Mår lite lite bättre nu men det känns som någonting ligger och gror inom mig och det kommer explodera... behöver man en psykolog då? Jag tror egentligen att jag är lite vinterdeppig... behöver sol och värme och framför allt ljus!

Ja denna onsdag ser ut som alla andra onsdagar. Jag ska plugga och sen jobba. Min älskling kommer hem ikväll också! Ska bli skönt! Behöver lite kramar och pussar... lite närhet helt enkelt.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss & Kram


Funderar

Vet inte vad det är som händer... mår skit dåligt! Känns som om jag svällt upp till en klump och håret ser förjävligt ut... kläderna är "gamla" och slitna, lite för små och totalt fel... Måste se fräch ut på jobbet men hur lätt är det när man inte känner sig så?
Mitt jobb går liksom ut lite på att få människor att trivas med sig själva och känna sig snygga, sädär som man gör när man shoppat lite nytt och i början var jag grym! Sålde som fan och hade ett snitt köp på 2,1 (i snitt 2 plagg per person) och nu går det skit... "du, du skulle kanske ha en ny tröja till byxorna" "Nja" "Nähä, då var det bra så"  Fan.

Jag hade världens bästa självförtroende... bäst på allt, snygg som få och charmigast av dem alla! (tyckte iallafall jag) Det fanns inget jag inte kunde klara av! Och nu känns det som jag vill gömma mig i mysbyxor och för stor t-shirt och bara lägga mig i ett hörn... Hur kunde det bli såhär? Varför känner jag mig så tom och ensam...? Vart fan tog allt och alla vägen?
Vi ska på 25 års fest i helgen och inom mig skriker det bara NEJ!. Jag brukade älska sånt, massa folk, mingla med nya människor, för- och efterfesta... Nu tar det bara emot.

Jag är som en gammal penisionär... Sover, äter, jobbar och pluggar. Träffar aldrig någon, fikar aldrig, tränar inte, går inte ens och strosar bort en eftermiddag på stan. Mötte en bekant på stan som frågade vad jag gjort i helgen "Hm... vet inte. Inget spreciellt antar jag. Det vanliga" Fy fan. Livet kan inte bli mer enformigt...

Jag vet inte vad jag ska göra längre... Har väl det egentligen bra och har det mesta men varför mår jag då såhär...? Jag vill bara försvinna bort härifrån. Byta liv. Ändra på allt . Börja om. Ha kul. Vara positiv.

P.s Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och är glad att jag är din.

...

När tar den här vintern slut??? Fan vad jag hatar snö och slask! Vaknar efter en ganska lång skönhetssömn och det första man ser är den där jävla snön!

Hela butiken är full med vårnyheter, snygga frächa färger och nya jeans men vem handlar sånt när det snöar??

Jag vill åka till solen! Ska fan boka en sista minuten... måste bara se till att vi får in en vikarie för oss (mig) och kanske ska ta det efter parktiken istället... Fan det blir som vanligt!

Samma med träningen. Efter praktiken då då ska jag börja träna! hehe Försöka duger....

Behöver sol och kan inte åka utomlands... solarium...?

Puss & kram på er!

Huvudvärk

Förhoppningsvis på grund av trötthet... känner mig helt ihjäl! Jag måste börja träna och äta vitaminer, tack för tipset! Men då kommer nästa problem... hur ska jag kunna träna själv...? Det är ju as tråkigt!

Orkade iallafall slå upp skolboken men mycket mer blev det inte... ska nog sova istället, kanske orkar mer i morgon då.

Skum känsla just nu... känns som om jag har för mycket att göra och inget slut på det. Det värsta är att jag har så enformigt liv... visst vardag och rutin men varför hela tiden?
Senaste månaden har sett precis lika dan ut. Jag gör absolut ingenting! Trött på det här nu... men vad ska man göra då?

Prov

Avklarat! Fan va skönt det känns! Äntligen, tror visserligen att min kära lärare vill att jag skriver om... hon är så förbannat sträng och man måste ha alla rätt och helst ha skrivit varenda liten sak som finns att skriva. Men, det är väl dem man minns och de som gör att man lär sig något?

Nu ska jag börja med social omsorg men kom på att jag har lite etik kvar också... så nu blir det väl lite rest arbete och sen får jag ta och fixa det nya.

Börjar jobba om ett par timmar också så lunchen ska väl pysslas in också....

Hoppas allt är bra där ute!

Puss & Kram

Morgon

Börjar vakna till liv nu... gick upp för 1h sen... Vem har bestämt att man ska skriva prov på morgonen? Visst när man väl vaknat är man ju piggare än på kvällen men endå varför finns det inte "kvällsprov"?

Ska skriva prov i medicinsk grundkurs om en timma... känns som om det kommer att gå åt helvete men endå, man får väl prova!

Ska jobba i eftermiddag och göra klart de sista uppgifterna innan jag börjar med social omsorg.

Hörs sen!

Ha en kanon dag allihopa!

Puss & Kram

Pluggish

Oj oj skönt att komma in i det här igen men fan va drygt det är! Plugga halva natten och sen upp och göra samma sak igen! Men som sagt, det är inte långt kvar nu!

Om några veckor ska jag ut på praktik på djurgårdens äldreboende (demens) Kan vara skönt att vara med människor på samma sinnesnivå som en annan :-P hehe Nej men det ska bli intressant! Fick dessutom veta att läraren som jag har i social omsorg är författaren till våra böcker vi använder! coolt!
   Jag fick schema från praktiken och de var gulliga och lät mig slippa helgerna, och så får jag jobba halvtid eftersom att jag har ett jobb och för att jag redan har arbetat som PA och på äldreboende. Förhoppningsvis får jag ihop både praktik med jobbet men det kommer bli långa dagar! Men vad ska man göra när CSN är cp... man får inte bidrag om man jobbar (för mycket) och man får ju knappt några pengar om man ska praktisera i fyra veckor... vet inte hur dem har tänkt där (om dem har tänkt!)

Idag kommer älsklingen hem igen! Ska bli sååå skönt att få lite närhet och sällskap igen! Saknar ju honom när han är borta sådär!

Nä nu är det väl dax att gå tillbaka till böckerna och sen städa!
Har ju varit duktig och samlat lite vuxen poäng, i morgon kommer en snubbe från folksam och ska gå igenom våra försäkringar, sen ska bilen lämnas in på verkstad igen, Micke och Emil ska byta nån del på den sen och jag ska jobba...

Puss & Kram

Natti natti

Oj vad klockan gick fort!

Jag kom nyss hem känns det som. Helt dött på jobbet idag... hann med sånt som ska göras och så med taskig försäljning... fixar det på fredag!

Ikväll har jag däremot varit riktigt duktig... från 21 till nu har jag pluggat! Duktig tjej! hehe Tack Lina, behövde lite motivation.
Så nu kanske man kan ta och klara det här! Kanske måste göra som studenter lite oftare... tydligen måste man sitta halva natten ibland...?

Nu måste jag verkligen sova! Ögonen går i kors snart.... bara så tråkigt och ensamt att sova själv! Jag vill ha en kram nu...

Jaja god natt på er!

Puss & Kram

Med risk för att vara tjatig...

Jag vet inte vad jag ska skriva längre... hehe därför är bloggen så intressant :-P

Har hittat en kul sida om radiotjänst, haha Rånartjänst i Kiruna. http://members.tripod.com/radiotjanst/
Riksidioter... fattar inte varför man ska betala 500kr för skit man inte ens tittar på och om de kommer eller ringer för att kolla sätter det tillbaka den där jävla avgiften igen. Mig ringde de upp när jag bodde själv (utan att betala) och de kom hem till Micke innan vi flyttade ihop. Jaja vi får väl se hur det blir med det där.

Idag som de flesta dagarna blir det att plugga och sen jobba. Älsklingen kommer hem ikväll igen efter några dagar i gbg, ska bli skönt, inte kul att sova själv.

Skolan går inge bra... har tappat motivationen och vill verkligen inte.... ungefär som kemi eller matte på högstadiet hahaha Men va fan, jag måste full följa det här. Hoppar jag av nu kommer jag känna mig helt värdelös och jag behöver ha kvar den självkänslan jag har.

Mår faktiskt inge vidare... måste börja träna. Orken finns inte längre, humöret är piss, kroppen börjar likna en potatissäck och kläderna har tydligen krymt lite.... hehe nej men det är väl bäst att börja innan man faktiskt har blivit stor, det börjar ju någonstans. Hälsomässigt (har jag lärt mig, hehe någonting fastnar iallafall) är det riktigt farligt med övervikt, skellettet drabbas ju också dessutom röker jag så det här blir bra. Nej jag ska äta nyttigt och börja träna... snart sommar.

Ja men som sagt det här är en dag som alla andra så nu ska jag plugga. Måste lämna in ett arbeta om farmakologi idag.

Puss & Kram

Den helgen försvann

Ganska fort! Men men, ny vecka och nya utmaningar... eller ja det låter bättre än "samma gamla skit igen"... haha

Det var jätte skönt att hinna träffa Micke ordenkligt nu i helgen, eftersom det ser ut som det gör nu. I lördags firade vi Kim (som fyller 30 i morgon!) och hade trevligt. Träffade en gamal kompis till Micke också så vi ska på hennes 25 års fest nästa helg. Herre gud vad gamla alla blir! ;-P Och skaffar barn också! ALLA är gravida (inte jag då men alla andra). Hm som om de vill att man ska känna åldersnojan hehe

Min kära lilla syster har färgat mitt hår också. Tror jag ska sluta göra det hemma.... mina slingor blev inte slingor utan hela håret är ljusare... okej det spelar väl inte så stor roll men endå. Jag & Bea ska fixa löshåret igen... ska även ordna syrrans... men inte idag.

Idag har jag iallafall lyckats komma upp ur sängen och ska plugga innan jag ska byta av G på jobbet kl 14.

Hörs sen!
Puss & Kram

RSS 2.0