Semester

Jaha ja... Nu var det äntligen semester och så roligt var det... hehe nej det blir bättre men de första dagarna är väl alltid värst... Det är en omställning att inte gå till jobbet. Måste bara komma på att det går att ta det lugnt och njuta. 
Ska fixa iordning för i morgon. Vi åker till Göteborg kl 10...

Orkar egentligen inte skriva nu, återkommer senare!

Puss & Kram

Helgen är slut

Och jag är förkyld som ett as! Men helgen har varit trevlig!

I fredags kom Tobbe och Anna hit för att äta och umgås. Magnus och hans tjej kom också över. Jätte trevligt! Jenny dök också över och spelade lite kubb och festade! En grymt rolig kväll men det blev kanske lite för mycket alkohol :-)

Lördagen bestod av jobb 10-16, sexparty hos Angelica, grillning hos Lina och socialt umgänge hos grannarna :-) Blev en stressig kväll för mig men det blev bra iallafall!

Idag har vi sovit halva dagen, jag sover bort feber och förkylningar, as bra! Lite hängig fortfarande men utvilad! Känner mig jätte sugen på att göra om hemma men Micke verkar inte riktigt vara med på noterna... "vi tar det på semestern" Det går ju inte, då har man semester och ska vila... måste fixas nu. Ska åka och köpa tapet!

BLEV ÄNNU MER MOTARBETAD... Skiter i det här. Jag ville få lite nytt och fint här hemma men det kan man tydligen inte göra. Går och lägger mig under täcket istället.


Puss & Kram

Det märks att det är sommar

För jag har inte tid att uppdatera bloggen! :-) Veckan som har gått har mestadels bestått av jobb och bad.

I fredags spelade vi kubb och drack lite öl med Jenny, Danne och Axel ute på gården, jätte mysigt men man måste låta de andra vinna så de inte blir ledsna :-P

I lördags åkte vi och badade efter jobbet och sen spelade vi äventyrsgolf ute vid Ekängen men efter golfen blev vi trötta och gick hem och sov ...

Och i söndags blev det ännu mera bad och sol efter jobbet och sen ut för att äta middag. En riktigt mysig helg :-)

Nu i veckan är jag butikschef och nästa vecka också... det är tufft... mycket krångel och det är så otroligt varmt inne på jobbet så att man knappt kan röra sig! Dessutom säger fastighetsskötaren att vi får stå ut?? Finns det inte regler för hur varmt det får vara på en arbetsplats? Kunderna okrar inte vara kvar inne hos oss eller ens prova en tröja!

Man kommer säkert in i det men det är en omställning att ta beslut och fixa med allt när man inte är van men det går säkert bra!

Nu i helgen som kommer skulle jag vilja ligga ute på nån strand och bara koppla av men det blir tydligen regn och rusk så det blir nog inte så... Men det är rätt fullt upp endå! I morgon efter jobbet kommer Tobbe och Anna över och äter och snackar lite skit, det blir säkert en och annan öl också!
På Lördag jobbar jag 10-16 sen ska jag direkt till Angelica på sexparty och när de drar ut på krogen ska jag över till Lina och grilla och snacka skit där! Måste ha mer tid! haha det får gå som det går!
Micke och Tobbe åker till sthlm och ska festa och kolla på fotboll.

Just nu är jag mest avundsjuk på alla människor som är lediga... jag vill också åka till stranden men jag börjar jobba kl 14... kul. Ha det så bra där ute!



Puss & Kram
P.s Grattis på 16- månadersdagen älskling! (i efterskott!)
Det har varit 16 underbara månader!


RSS 2.0