God morgon sverige

Eller ha en trevlig lunch... vad du vill. Jag vaknade iallafall för en 30min sen.... håller på att bli sjuk tror jag eller så var jag bara väldigt trött igen... har varit duktig 2 dagar och gått på kl 6 och vi kan helt enkelt inte gå och lägga oss på kvällarna, varje dag säger vi "ikväll ska vi lägga oss tidigt och sova ut" Det slutar oftast med att vi somnar 23.30...

Jag har klarat Vård och omsorgskursen nu, dock bara G i kursen men det får väl duga... Kämpar vidare med medicinsk grundkurs nu...

På arbetsfronten är det väldigt rörigt just nu... känner mig tom eller helt borta. Bolaget jag arbetar för har sagt upp avtalet med brukaren och vi slutar den 30 december (jätte elakt, dagen före nyår och ovisst om personal redan första minuten på det nya året) Jag kan inte bestäma mig... jag bryr mig oerhört mycket om min brukare och hennes familj och vill dem bara väl men hur ska jag hinna med allt när jag ligger efter i skolan...? Jag har också svårt att se det som ett jobb just nu... det har gått så långt att man känner sig hemma och det är trevligt i sig men jag vill tillföra någonting och kunna göra någonting på jobbet. Ska iallafall eventuellt skola in nya personalen efter nyår men det beror som sagt på skolan...

Nu måste jag plugga... sköt om er alla!

Puss

Jaha ja

Då har man sovit bort en till dag då... fan va trött jag är på mig själv! Fattar inte varför jag har blivit så off och trött. Kan lugnt sova 10h och vaknar mellan 11-12 fast klockan ringde 8-9 på morgonen. Orken är helt borta... jag tittar på klockan vänder mig om och somnar om igen.... vaknar och är irriterad och fortfarande trött och det känns som om hela dagen gått och jag orkar inte göra någonting... höstdepression mitt i vintern...?

Skolan går upp och ned... hade omprov i måndags... vet faktiskt inte riktigt hur det gick... känns hopplöst när man får IG på ett prov som man tycker att man kan.. känns som om hon kräver för mycket av en. Hoppas på att få det godkännt så jag kan gå vidare.... Har börjat med medicinsk grundkurs och det är genomgång i morgon och sen jobb till 21.30.

Har fått en jätte vacker blommbukett idag. Tack Är väl så att det är jag som ska ge honom blommor... hur fan kan man stå ut med en PMS kärring...? Blir ju tyvärr så att han får ta smällen när jag mår skit... Förlåt. Behövde nog de blommorna men humöret är fortfarande inte på topp.

Ska sätta på lite julmusik och börja med maten... Ska försöka mig på att göra lussebullar ikväll... får se hur det går!

Puss

Hm...

Antar att det inte är bara jag som är stressad...? Fy F*n säger jag bara!

Klockan ringde alldelles för tidigt i morse och som de flesta vet är jag ingen favorit på morgonen... de flesta flyr fältet eller borde göra det ! ;-P Ledsen för alla irriterade utbrott under mornarna!

Efter att ha hunnit dricka kaffe, spilla, bli irriterad, duscha och läsa det sista i boken bar det av till skolan för metodövning och nästa irritationsmoment kom; regn. Blir nästan mer förbannad på regn än på väckarklockan.

Kom iallafall med andan i halsen precis till skolan innan min kära lärare blev irriterad (3 min över är väl i tid...?) Det blev iallafall en givande lektion i injektioner och venprover, våra stackars patienter överlevde iallafall våra stick! haha Dockorna lever nog ett väldigt aktivt liv annars....

Klantarslet (jag) har lyckats tappa bort ännu en telefon... 3 sen i somras... fattar inte hur det går till... får tillbaka simkortet i morgon iallafall så jag kan höra av mig men jag har ju inga telefonnummer uppskrivna så skicka gärna sms med namn så jag vet vem det är ;-P Ska låsa in telefonen eller skaffa en tegelsten så det inte händer igen!

Snart jul också. Kan inte fatta att det var 1:a advent i söndags! Vart tog tiden vägen egentligen...?
Igår fick jag upp julgardinerna och dukarna och Micke har fixat tomtarna så nu är det riktigt fint här hemma. Så mysigt så!
Har handlat ganska många julklappar men det känns som det är många kvar! Vad ska man hitta på...? Tips någon...?

Nu måste jag återgå till böckerna... medicinska termer är jätte kul! :-P

Puss & Kram

RSS 2.0