Lördag

... alla sitter och dricker och festar... hehe jag har precis ätit middag med Micke och Tobbe som ska ha en killkväll nu ikväll när jag ska jobba.

I morse var det ganska kul. När jag och kollegorna åkte sista rundan för passet såg jag ett flertal taxibilar med människor nyss hemkommna från nattens bravader och efterfester. hehe Känns ganska skumt men nu kan jag äntligen ha en nykter månad! Alltid något positivt!

Praktiken går bra. Jag orkar vara vaken och är någolunda pigg och fräsch. Känns skönt att ha variation och göra någonting nytt! Förhoppningsvis får jag vara kvar där som extra personal!

Vill också hälsa till en speciell person som nu ligger inne på sjukhuset. Jag tänker mycket på dig och du ska se att allt blir bra igen!

Nu ska jag vara social med älsklingen och Tobbe innan jobbet!

Puss


Då var det

...länge sedan igen... har inte orkat skriva.

Nu har jag iallafall gått min första natt på praktiken och det gick jättebra! Trött som satan där runt 4 men sen börjar man jobba igen så då är det inga problem fram tills man ska hem då är man sliten. Mellan 2-4.30 gör man ingenting, de flesta (även gamla) sover faktiskt då så man får underhålla sig bästa man kan... funderar på att köpa en ipod.

Har sett några på tradera som inte är så dyra, typ 300- 400 hundra. Tydligen bara mp3 med display men endå, huvudsaken är att det kommer något ur lurarna.

Jag har världens gulligaste pojkvän. Var bara tvungen att säga det, igår kom han hem trött och sliten men lagade mat åt mig iallafall för att jag är krasslig. Sådant som värmer!

Skolan går ganska bra faktiskt. Har gjort klart uppgiftern för nästa vecka (jag ska göra ett arbete i veckan) och ska börja med nummer 5 nu. Ska bli skönt att bli klart, det är det som driver mig just nu. Ska skriva om social omsorg nu.

Hoppas allt är bra med er alla!

Puss

Jaha ja

... då har jag varit riktigt duktig i dag med då! haha Jag har pluggat hela veckan. Visserligen hälsade syster yster på en stund i måndags så jag inte skulle drunkna i böckerna, tack för det syrran! Man fastnar lätt och blir sittande hela dagen med skolarbete.

Motionerade ordenklit igår med! Gick och gick och gick... fixade massa ärenden och var på möten.

På måndag börjar jag min praktik... lite nervös eftersom det är natt och jag har aldrig jobbat natt, men det ska säker gå bra!

Väntar på att Micke ska komma hem, vi ska åka till mormor och morfar och fika lite.

Puss

I krig & kärlek...

... är allt tillåtet. Eller...?

Vi älskar varandra men i helgen var vi som småungar båda två... Jag drog till Linda i fredags men kom hem igen och han kom hem och vände och åkte till Gävle, för att jävlas... Jag var hemma och väntade på honom men han tror jag var otrogen (?!)

Otrohet är bland det värsta jag vet (misshandel, våldtäckter och pedofiler är värre) Man är helt enkelt inte otrogen! Älskar man den personen man delar sitt liv med skulle man aldrig ta det steget! Är kärleken slut går man helt enkelt skilda vägar och då spelar det ju ingen roll vem man ligger med men att göra något sånt bakom någons rygg och sen inte låsas om att något hänt, aldrig. Jag skulle i vilket fall aldrig kunna göra någonting sådan och bli anklagad för en sån sak är som ett slag i magen... Jag hatar otrohet och förstår inte varför det ens finns och alla mina principer bygger på att behandla andra som du själv vill bli behandlad och att hellre vara naiv och tro gott om människor och inte vara misstänksam mot allt och alla. Blir hellre sårad isåfall.... De som tror att jag skulle kunna vara otrogen känner inte mig. Dessutom är jag värdelös på att ljuga.

Hora är ett annat ord som inte ens borde existera! Att folk ens kallar tjejer för hora är helt sjukt. Till och med små barn står och kallar varandra hora och skriker det efter folk men de förstår inte bättre. De hör vuxna säga så och tar självklart efter.... Fy fan, vuxna människor som inte ens kan respektera varandra mer än så! "Hora" borde ge böter eller någonting åt det håller... minns någon att det betyder prostituerad = någon som tar betalt för sex...?

Hat och kärlek ligger läskigt nära varandra. Du kan aldrig hata någon du aldrig älskat men att få höra av någon man älskar att denne hatar en är hemskt. Hjärtat brister... Hur kan man vara så elak och bara mata elaka ord över någon man älskar...? Förhållanden är skit svåra, det borde vara jätte enkelt, två människor älskar varandra och är lyckliga ihop. Jag är ingen expert... jag har alltid gett råd till mina vänner men verkar inte klara det speciellt bra själv... Jag skämtar, är ironisk eller driver men mina killkompisar och de gör det samma med mig... betyder inte att vi är intresserade av varandra! Vi är vänner och vänner är vänner. Visst jag är vän med de flesta ex jag har, varför inte? Vi hade ett förhållande som inte fungerade av en eller annan anledning men det är slut, och är det slut är det avslutat och glömt nu.

Jag är ingen ängel (även om jag önskade det) Jag gör misstag, säger en del dumma saker ibland, sårar människor i min omgivning, gör människor besvikna och gör bort mig ibland. Ingenting jag är stolt över men det händer och jag ber om ursäkt så fort jag kan... när jag insett att det var något som blev fel.

Väldigt förvirrad just nu... känner mig värdelös och ensam... som ett vrak. Vad ska jag tro egentligen...?

Fan vilken jävla skit dag!

Du var frihetens blomma
Vinden rör om din tillvaro
Hösten kom & allt blev svart

Dina rötter håller dig kvar
du vill bara bort
Frosten skrämmer aggressivt kall
Snart finns inget kvar?

Hoppet blir din enda värme
Minnen bränner, måste glömma

Vårens första vind smeker mot din kind
Tron om ett bättre liv börjar gro
Kanske kan börja om igen
Börja om och ge allting en ny chans

Hittade en gammal dikt jag skrev för flera år sedan...
Uppdaterar sen.

Lördag

Satt och fördrev tiden lite framför datorn och hittade ett test på Annes blogg. Riktigt kul och verkar stämma ganska bra! (http://se.41q.com/index.41q?a=1)

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Vart rent ut sagt bara skit att kvällen igår... jag drog till en kompis och Micke var på vift i Torshälla någonstans. Förstår inte varför det är så svårt att hålla sams, vet faktiskt inte ens vad som utlöste det igår...
Känns som om vi på något sätt är helt fel för varandra och förväntar oss för mycket av den andra... jag är psyksikt stressad och har (som vanligt) massor att göra och han verkar bli frustrerad över att jag inte lever upp till hans förväntningar... vet inte vad jag ska göra längre... ingen av oss mår ju bra av de här bråken och grälen, visst vi bråkar inte lika ofta som förut men det tär ju på förhållandet... Det enda jag vet är att jag älskar honom, massor.

Idag mår jag som jag förtjänar... bakfull och jävlig... Micke drog till Ikea med Emma och co och han kommer inte hem på ett bra tag... han sov inte ens hemma i natt. Mår förjävligt just nu måste jag säga...

Trevlig helg!

Puss


Det släppte!

Haha skolan alltså. Jag höll på igår tills huvudet värkte och sen skrev jag färdigt allt idag när jag kom hem. Känns jätte skönt! Nu har jag kommit igång så nu går det säkert betydligt bättre, jag ska försöka lämna in lite fler uppgifter eftersom jag snart ska praktisera. Redan vecka 42 släpper de ut oss på praktik. Jag kommer få gå med nattpatrullen i 3 veckor och det ska bli jätte kul! På så sätt får jag reda på om jag klarar av att jobba natt eller ej.

Nu ska jag umgås lite med Micke, han har fått städmani verkar det som! :-) Sen blir det ett glas vin och iväg till Västerås för en middag! Mysfredag <3

H
inner inte skriva mer nu. Trevlig helg allihopa!

Puss

Energi...?

Känns som om all min energi är som bortblåst! Konstant trött och ofta less på det mesta... fattar inte vad som hänt...

Pratade med Linda igår, var en evighet sen sist! Fölåt för det, ska skärpa till mig på den fronten! Vi får försöka styra upp er inflyttningsfest (utan dörrar ?) Det kommer bli intressant! Saknat dig ju

Har varit på arbetet idag... åt en mysig lunch på mings och sen tänkte jag att jag skulle vara jätte pigg och redo för böckerna men, jag gick och handlade lite (nyttig faktiskt) mat och sen kom jag hem och hamnade framför datorn...
Har egentligen inte tid med det här... måsta plugga och lämna in mina uppgifter typ nu... iallafall idag. Fan va drygt det är att inte ha någon ork eller lust.... urch.
Får dra igång musiken och försöka inbilla mig själv att jag vet vad jag håller på med!

Vad får man positiv energi och ork ifrån? Tips?!

Jaja hörs senare!

Puss

Ojsan det var länge...

... sedan man skrev något här! Orkar inte riktigt uppdatera nu.

Har haft det väldigt upp och ner sista tiden... fylla gör aldrig saken bättre men man får ta ett par smällar ibland....

Har börjat plugga nu, var svårare än vad jag trodde! Skit det bara snurrar i huvudet! Behandling hit och dit, metod hit och dit och sen lämna in... lämna in stämmer liksom inte just nu... måste analysera vad som känns som en hel vetenskap och det ska ner på två A4 sidor... hm, kan det vara att man helt enkelt glömt hur man pluggar? haha känns så iallafall.

Jag ska slåss vidare med böckerna i morgon. Har som tur är Joy som kan hjälpa till! Behöver nog faktiskt lite hjälp!

Älsklingen har bytt jobb nu och som det verkar trivs han väldigt bra! Grattis idag ska vi kanske fira?
Vi har varit tillsammans i 7 månader nu och det är de mest turbulenta månaderna jag har haft men även helt underbara månader! Hoppas det blir många fler! Det här med att fira idag blir nog tyvärr intsällt... han åkte vid 7 i morse och jag kommer hem från mitt jobb 21.30. Men det ordnar sig!

Nu ska jag äta lite innan jobbet.

Puss

RSS 2.0