Fredag!

Solen skiner och det är fredag! woho!

Älsklingen är hemkommen igen! Helt underbart! Känner mig lite nykär sådär! Sååå underbart. Har världens finaste pojkvän!

Jag ska göra mig i ordning och jobba lite nu medan han besiktar bilen! *håller tummarna* Trött på den där bilen! Går bara sönder...

Ikväll kanske det blir handboll. Jojo ville ha sällskap när hennes Tobbe spelar ikväll. Vi får se.

Ha en kanon dag allihopa!

Puss & Kram

Blogg nörd

Som min kära pojkvän kallar mig numera.Så som den blogg nörd man är får man väl leva upp till det! haha

Idag har Jojo, jag och Liam fikat. Jätte mysigt, ungar är så himla roliga. "Man får säga som man vill" får man till svar när man försöker rätta lille herrn haha det heter sixtes och inte six när man räknar på engelska :-D

Sedan gick vi vidare och sprang på Jossan, det var otroligt länge sen! Hon flyttade för nått år sen och har inte setts eller hörts av. Sen gick vi och köpte en present till Kim (som blir 30 i nästa vecka!) lite smink inköp och diskutioner som persent till Micke. Sen blev det jobb...

Jag fikade med Moa (som jag för övrigt inte sett på evigheter heller!) efter jobbet och sen blev det att gå hem och slänga sig i soffan och nu sitter jag här igen. Tanja ringde nyss också, henne har jag inte hört något av sen i sommras!

Händelserik dag... sååå skönt att vara sysselsat och träffa lite vänner, som att alla känner det på sig och hör av sig! Sprang även på Lina också! Tråkigt det som hänt men det blir bra ska du se! Jag finns här om det är något, det vet du!

Saknar fortfarande min älskling men om några timmar är han hemma igen!
Nu ska jag försöka bli trött och sova lite!

Pussen

Vad är det som händer?

Vaknade av ett sms. "Statt har brunnit ner" Shit... nyfiken som man är måste man ju se vad som hänt och satte på tv:n. Vad är det för jävla idioter?! Anlägga en brand mitt i centrala Eskilstuna och riskera över 100 människors liv och polisen vet som vanligt ingenting!

Dessutom har tydligen en kvinna gjort abort 2 gånger på grund av att barnet hade "fel" kön?!!! Vad i helvete? Är en pojke bättre än en flicka? Varför skulle det ha så stor betydelse...? Det är ju inte som om du måste ha en son för att ta över när du går bort. Hur i helvete kunde de godkänna aborten? Skulle jag jobba där skulle jag fan bryta alla regler och sekretess lagar! Sådana idioter ska inte ha barn! Tydligen ville hon ha en pojke för att hon har döttrar redan?!! Hur fan känns det för dem då?
Mamma vill inte ha oss om hon inte får en son också, en son är bättre än vad jag är. Fatta vad hon gjort med deras självkänsla!

Vilket jävla samhälle!

Ensamt...

... såå tomt hemma... Micke kunde inte komma hem ikväll, det är för mycket på jobbet och för dåligt väglag. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde när jag bodde ensam. Det är en omställning att plötsligt äta själv, kolla på tv själv och sova själv... känns konstigt.

Jag har pluggat, tvättat och träffat mamma och fikat. Kollat mailen, facebook, läst massa bloggar och pratat med halva min telfonbok... nu då?
Skit på tv och verkligen inget att göra... Urch vad patetisk man är. Ensam två kvällar och redan rastlös. Jag hade fel... det är inte skönt att få vara själv! Jag kanske vänjer mig eller ja det lär jag ju få göra eftersom att det är 6 veckor kvar....

Saknar min Micke. Jag vill ha en kram nu... saknar närheten och att bara kunna säga jag älskar dig.  

Ska sluta tjata om min ensamhet och Micke nu... tror jag fått ur mig det värsta nu och han kommer ju hem på torsdag! Sakna/längta är sunt för ett samboförhållande... så nu vet ni det allihopa.

Det är nog dax för "dr phil" att vila hjärnan nu och sova... eller något. I morgon väntar mer skolarbete, fika med Jojo och Liam och jobba på eftermiddagen/kvällen.

Puss & Kram

Pigg idag

Pigg och uppe med tuppen! Nästan iallafall... jag brukar inte vara pigg såhär dax iallafall. Jag ska plugga och sen kanske ta en promenad i solen! Guuud vad skönt att den äntligen tittat fram igen!

Senare i dag ska jag träffa min mamma, det var en evighet sedan!! Varför har man blivit sååå upptagen? Samma sak igår. Jossan undrade om vi skulle ses och fika... "Hmm svarade jag, jag hinner inte den här veckan" Serriöst, en fika på en timma då och då skadar inte!!! Blir bara trött på mig själv.

Nej inga irritarade kommentarer här inte. Ska iallafall plugga nu och sen träffa mammsen. Älsklingen kommer hem ikväll så det känns bra! Vi behövde vara ifrån varandra lite och det hinna sakna varandra. Är man sambo "trampar man på" varandra och det är mycket rutin... I natt låg jag och funderade på hur det egentligen var när man bara dejtade...minns inte! Haha haha Jo det är klart jag gör. Oftast låg man och kände sig ensam...

Skit i det nu... Nu ska jag skriva klart etiken och sedan försöka förstå hur man ska undersöka patienter..

Ut i solen med er som kan!!!

Puss & Kram 

Kväller

Och trött är man!

Känns som om ingenting blev gjort... jag gick upp tidigt... Hann inte göra speciellt mycket innan jobbet iallafall. Jag gick inte till biblioteket och hämtade böckerna till kursen fören kl 11... gick upp kl 8. Kom hem och skrev lite på etik arbetet och sen var det dax att jobba.

Helt dött på jobbet idag... hann göra massa nyttiga saker endå men det syns ju inte i någon statestik.

Älsklingen är som sagt i gbg och det är sååå tomt hemma.... jag ska väl försöka sysselsätta mig nu. 

Sov gott!

Puss & Kram 

Då var det måndag igen då

... vart tar dagarna vägen egentligen? Känns som om allt bara flyter förbi...

Skolan går si sådär men framåt iallafall men jag har tappat motivatinen totalt. Jag vill inte längre och det känns bara jobbigt... jag som verkligen trodde jag ville bli usk.
På tal om det belv jag erbjuden ett jobb idag på Lundby/Ekeby. Äldrevård och bara på timmar men endå. Min snälla chef (som jag jobbade för i sommras) hade rekomenderat mig! Känns jätte bra att man gör ett bra jobb och att chefen kommer ihåg en (trotts delegerings incidenten!) Jag blev jätte glad och ringde lite nervöst upp för att tacka nej men den chefen på det området var kanon! Hon förstod precis att jag inte kunde gå på timmar när jag jobbar halvtid och pluggar men att jag var välkommen att kontakta henne när allt lugnat ner sig!

Vadå det finns inga jobb?! haha Har man jobb ringer de och vill att man börjar men när man inte har jobb är det tyst... konstigt det där men nu behöver jag iallafall inte oroa mig för att vara arbetslös :-)

Ett mål med pluggandet kan ju få bli att få högre lön om jag slutar på Flash och går tillbaka till vården.

Min älskling har lämnat mig (inte riktigt så farligt som det låter) Jag är gräsänkling tills på torsdag när han är i Göteborg och arbetar. Saknar honom redan! Jag har inte varit själv (sovit ensam) mer än enstaka gånger under det senaste året så vi får se om det blir någon sömn i natt... Men men han kommer snart hem igen.

Som vanligt måste jag plugga och sen ska jag iväg till jobbet. Deja vu.

Puss & Kram

--::Tack för tipset om skolarbetet vännen! Kram::--

Tjo ho!

Nu efter att ha läst rubriken funderar du förmodligen på "vad nu då?" Men idag, till skillnad från andra dagar, är en bra fin kanon dag! Jag ska fan skärpa mig nu... tänker man positivt blir allting mycket bättre och man mår bättre! Varför ta allt så serriöst? Livet är idag... imorgon kanske det är för sent... jag måste fokusera på vad jag vill och göra det på en gång.

Hur farligt är det egentligen...? Jag ligger efter i skolan (det gjorde man ju för det mesta under skoltiden, men det klarade jag utan problem) det går om man vill... Jag är ju nere på 50% och det innebär ju att jag ska lämna in ett arbete varannan vecka så då borde jag hinna ikapp.

Igår blev det ingen solning, men vi gör ett nytt försök idag! Bea borde vakna snart. Jag håller på och tvättar och ska sätta mig och plugga så länge!

Hörs senare!
Puss & Kram

Måndag igen

Gud vilket enformigt liv man har! Pratade med Bea här om dagen... vi har knappt setts eller hörts av på ett halv år. Vi kostaterade att man är en sjuk vanemänniska.... varför? Vem vet. Vi skulle iallafall bryta det mönstret och återuppliva gammla minnen... haha alltså åka och sola! Vi får se om hon vaknar snart annars blir det att posta paket och sen gå till jobbet.

Helgen var jätte mysig! Vi åt lite ost och kex och drack vin och efter det gick vi ut och åt middag. Hur mysigt som helst. Tack för de fina presenterna älskling!
Det ända jobbiga var att jag absolut inte har någonting att ha på mig! Inte som man alltid säger utan det är verkligen så! Jag har letat efter en vanlig svart klänning, en klassisk "lilla svarta" men det finns ju inga! Måste ut och fortsätta leta.

Skolan går bättre. Min lärare lät mig gå ner på 50% så nu kanske jag kan komma ikapp. Vore skönt att bli klar... vad jag ska göra när jag blir stor får jag tänka ut senare.

Nä nu ska jag göra lite nytta och sen få liv i Bea.

Puss

Ni som inte vill läsa en klagosång

...bör inte läsa det här!

J
ag är trött och helt tom... Vet inte vad jag vill längre! Varför började jag plugga till usk? För att göra mig själv besviken? För att ta på mig något jag inte klarar av? Det kanske är sant som en person sa "hon kommer inte kunna arbeta som usk, hon kan ju ingenting".
Okej det var en väldigt elak kommentar och varför snacka skit om någon som pluggat 3 månader? Klart som fan att jag inte kan allt än! Men som sagt man tar åt sig i svaga stunder. Jag vet att jag klarar det om jag vill (hoppas bara jag vill det 110% igen) och jag vet att jag skulle bli en bra undersköterska.
Men som sagt, vill jag...? Varför ville jag bli usk? Ta hand om de söta penisionärerna? Hjälpa de äldre...? De kan jag göra utan utbildning. Jag tror inte jag vill vara på sjukhuset heller, jag kan iofs inte uttala mig om det eftersom att jag aldrig jobbat där, men det känns inte som jag.

Just nu trivs jag super bra på Flash! Igår slåg jag personligt rekord, sålde för 6000 på 3h! Då blir man glad! Jag var grym! (Sorry, behöver lite bekräftelse!) Jag mår så bra av ett jobb där man ska vara glad och trevlig hela dagarna. Man får en helt annan sinnesstämmning! Jag är glad (även om jag är trött) och känner mig som mig själv!

Jag vet inte hur jag ska göra med allt. Jag ligger efter som tusan i skolan och ska försöka göra ca 7 arbeten under 2 veckor... kommer fan inte att gå! Jag skrev ett mail till min lärare och frågade om jag kan börja plugga på 50% istället eftersom att jag är beroende av (och vill) jobba. Jag jobbar 6 dagar i veckan och efter det ska jag försöka hinna plugga på heltid? Den ekvationen går inte ihop.

Min underbara älskling och jag firar ett år snart! Herre gud vad tiden går fort! Vet inte riktigt vad man ska hitta på för fin present bara... något förslag...?



<3 Vårt första nyår tillsammans <3


Ja just det jag. Alla <3 dag är på lördag. Blir nog middag i Västerås eller Stockholm. Jag är lite emot det där med alla <3 dag... känns som om det bara är handelns sätt att tjäna mer pengar... varför skulle just den 14 februari vara mer speciell än andra dagar? Jag älskar Micke lika mycket varje dag på året (okej vissa dagar kanske jag inte är överlycklig men det går över ;-P) Jag vill egentligen bara komma fram till att det räcker med en blomma eller en middag, värre än så ska det väl inte vara? Man kan fira sina "årsdagar" och månader istället.
Tänk på alla singlar! När jag var singel hatade jag alla <3 dag! Allt var så överdirvet och man känner sig ganska utanför... det är fan mobbing! Jag skulle (om jag hade råd) skicka en ros till varje singel och skriva "Du är bäst!" Haha ne nu ska tjurkärringen plugga.

Sköt om er allihopa!
Puss & Kram

Tisdag

Idag skulle jag vara duktigt och gå upp tidigt och plugga... hälften gick bra... kom upp kl 8 men nu, två timmar senare har jag bara hunnit dricka kaffe och slöat framför datan och i soffan... kunde ju ha sovit lika gärna...

Vart som sagt sjuk... hade över 39 graders feber och bara sov... hostade som sjutton och hade as ont i halsen... Trodde det var lunginflammation men det var tydligen övre luftvägs infektion (början på lunginflammation på svenska!) Men läkaren var snäll och gav mig antibiotika så efter bara ett dygn var jag på benen feberfri igen! Skit skumt... ena dagen har man hög feber och bara sover och andra är man helt frisk igen (nästa iallafall)
 Det värsta är att jag gick ner i vikt... jag får inte vara sjuk... rasar i vikt på en gång så mina nya jeans är för stora nu :-(

K
ryssningen i helgen blev inte så rolig som jag hoppas... tyvärr. Känns som när man gick i skolan och turades om att frysa ut varandra.... Micke och jag hade iallafall en mysig kryssning tillsammans men vi hade åkt ett gäng för att fira mig och festa tillsammans men folk är inte alltid dem man tror att dem är. Om du nu stör dig på något kan du väl säga det istället för att bara ljuga?
Är iallafall glad att jag och Micke faktiskt höll sams fast vi drack, det är väl ingen hemlighet att vi faktiskt blivit "dem som bråkar" på festerna sista tiden så det kändes riktigt bra att vi skärpt oss. Älskar dig älskling

I
går sprang jag på en gammal vän på biblioteket, riktigt roligt att ses igen! Varför blir det alltid så? Ena stunden träffas man jämt och efter ett tag så ses man aldrig... skumt.

På arbetsfronten har det lugnat ner sig... Nu har jag "bara" ett jobb. Just nu är det Flash som gäller och kanske då och då på Marielund om de behöver vikarie. Jag ligger efter i skolan nu så det är bara att kämpa på!

Jaha ja något mer som hänt...? Minns inte. Ska plugga nu iallafall!

Ta hand om varandra!
Puss & Kram

RSS 2.0