Dag 2

Idag har jag varit rökfri i 2 dagar. 80kr rikare! (Woho!) :-) Mår lite illa och känner irritationen komma men den försvinner ganska fort, har inte fått något utbrott på någon än! Det gick faktiskt riktigt bra på jobbet. Vi fick mycket varor och ganska mycket folk som dessvärre inte handlade men jag kände mig lugn... konstigt.

Jag trodde att jag skulle få utbrott på kunderna när de bara ska ha ens uppmärksamhet utan att handla och när jag visste att det skulle komma 8 kartonger med varor men det måste ha varit bra att vara sysselsatt. Jag ska absolut inte klaga jag är bara förvånad att det inte är svårare. Man hinner ju så mycket mer när man inte röker... blev förvånad, men man kommer på sig själv. Till exempel hade jag inget att göra i morse innan jag öppnade butiken. Jag brukar komma dit, ta fram allt och sen röka och när jag rökt öppnar jag och börjar med papprena som ska göras. Nu var jag klar med allt kl 10. Visst det tar 5 min att ta en cigarett men det lär vara ganska störande för kollegor och chefer.

Ni som känt mig ett tag vet att jag slutar rätt ofta och det har ju alltid slutat på samma sätt! Som Jenny sa för några veckor sen när jag sa att jag skulle bli nyttig "Cia, det säger du varje måndag" hehe Sant.

Men den här gången ska det fan gå! Jag vill inte få KOL (vem vill det iofs? Men man böhöver inte orsaka det) och jag vill inte se ut som att jag är 35 när jag är 25. Jag kommer gå upp i vikt och det är fan inte kul men vad ska man göra? Jag får äta mina morötter och dricka mycket vatten så kanske jag klarar mig...

Motivation:  (http://www.slutaroka.com/vorforsluta.html)
Pengar: Hur många paket cigaretter har du rökt per vecka? Vad kostar det? Multiplicera med 52. Det blir några tusenlappar, skattefritt varje år! 16 640kr

När du slutar röka får du tillbaka lugnet och en bortglömd smak för livet: stress, ångest och retlighet som orsakas av avvänjningen kommer snabbt att avta och fördelarna kommer snabbt att ta överhanden över obehagen.

Du får bättre blodcirkulation och kondition. Du blir fri från slem och rökhosta. Och du minskar risken för en hel rad otäcka sjukdomar.

Tror jag ska ta en promenad innan jag ska över till Angelica och hjälpa till med hennes Ikea fynd :-) Vem älskar inte det stället?


Söndagsslappar

Ja nu är helgen slut för denna vecka :-P
Den har varit som de flesta helgerna... jobb och fest. Gud vad trött jag är på det nu! Fylla, fylla och mer fylla. Nu får det räcka, får lite dispans nästa helg men sen ska jag ha en vit månad eller iallafall en helg, det är sjukt att man dricker varje helg! Visst för det mesta dricker vi bara vin till maten om det inte är något speciellt och det kan man väl leva med...?

Igår träffade jag en riktigt gammal vän, Valentin. Vi har inte umgåtts på flera år men nu ska han och hans sambo komma över och äta någon kväll innan de flyttar till Örebro. Jätte kul!

Träffade några gamla vänner igår på Bishop och vi hade trevligt. Vi festade lite hos Angelica innan men det var väl si sådär. De flesta där var rätt fulla och kom väl bara för att ha någonstans att vara...

Idag ska vi bara ta det lugnt, ska bara gå och handla och sen bara mysa! Jag kanske iofs ska dricka kaffe med Angelica först... För femtielfte gången ska jag sluta röka... får väl se men jag känner faktiskt inte ens för att röka! Ska bli skönt att sluta och börja träna. Kommer vara snyggast 2010! :-P 

På tisdag blir min älskling 25! Dessutom firar vi 1,5år då så jag har en liten överraskning! Jag älskar dig! Tyvärr kan jag inte skriva vad det är eftersom min kära läser min blogg... hihi

Nu ska jag ta en dusch och styra upp den här eftermiddagen!



Puss & Kram




Måndag

Idag är det en typisk måndag! Vaknar av att telefonen tokringer, hinner inte svara men ser att det är chefen som ringt. Lyssnar av mitt mobilsvar "Hej! Vart är du någonstans?? Butiken är stängd och jag jobbar eftermiddag idag! ring mig!"
Lagom glad kollar jag mitt schema en extra gång:Ledig. Ringer upp och förklarar för min halvhysteriska chef att det enligt mitt schema är hon som jobbar, och hon är nu påväg till jobbet. Klart hon har panik, vi får böta 5 000kr om vi inte öppnar i tid och hon hade bokat klipptid för att de ska på bc möte i Lund och bli fotade till hemsidan...

Jag ringde upp henne lite senare och frågade om jag skulle komma ner så hon får lugna sig och kanske klippa sig men allting hade löst sig.

Jag ska reklamera min soffa idag. Jag köpte den starx innan Micke och jag flyttade ihop och den har mer eller mindre bara stått hos mamma. Vi bytte för kanske ett halvår sen så den har väl används i ca 7 månader men den är förstörd. Hela ryggstödet är nertryckt så den ser ut att vara kanske 20år gammal.
Jag var inställd på att få bråka som tusan med jysk men när jag ringde i fredags var hon jag pratade med hur trevlig som helst och det enda jag behöver göra är att köra ut soffan till dem så får jag pengarna tillbaka.
Så nu har svärfar varit snäll och lånat ut sin bil till oss så vi kan fixa soffan ikväll.
Pengarna är mer än välkomna just nu, jag har fått restskatt och ska ju åka till Thailand om ett halvår!

Har gjort en bra grej idag också. Jag ringde blodcentralen så i morgon ska jag dit på kontroll och förhoppningsvis bli blodgivare! Duktig!

Måste ju gratta Carolina också! Grattis på fördelsedagen gumman! Vi ses i helgen!

Nu ska jag få lite gjort hemma... diska, städa och tvätta...ska försöka sälja mina gamla skolböcker också. Gud vad roligt det är att vara ledig.... :-P Ha en kanon måndag allihopa!

Puss & Kram

Bakfull

Aj aj aj huvudvärk och halsbränna men det var det värt! :-)

Nej så farligt är det inte. Vi hade en riktigt trevlig kväll hos oss och sen nere på stan. Lite många viljor bara men vi samlades upp igen allihopa! Tack för igår!
Vi ses ute ikväll!

Nu ska jag ta en dusch och ta mig ner på stan!




Puss & Kram

P.s Älskar dig gubben <3

Blogga igen kanske...?

Har mer eller mindre glömt bort/struntat i bloggen den senaste månaden... Jag har väl börjat gjort så med det mesta.
Blundat, struntat i eller rent av inte brytt mig.

När allting mer eller mindre tappat sin mening, när kroppen säger ifrån och huvudet inte vill längre, vad gör man då?
Orken är borta. Orkar inte bry mig om hur jag ser ut, hur det ser ut hemma, vad som ska göras, planera helgen... orkar inte ens vara glad längre.

I grund och botten handlar det väl som vanligt i mitt patetiska liv om jobb.... varför kan jag inte jobba normalt? Vilket jobb jag än har jobbar jag jämt! Idag är jag ledig efter att ha jobbat 16 dagar i sträck... känns som om magen börjar bråka igen. Ska det vara såhär...? 23 år och gift med jobbet?? Inte ens mitt eget företag för fan!

Tror jag skulle behöva börja blogga igen... skriva av mig lite helt enkelt.



Jag skrev sist när jag hade semester. Första dagarna var hemska, kunder verkligen inte koppla av! Men vi åkte till Göteborg och hade en jätte mysig weekend! Bilder ligger på fb.

Jag har haft ansvaret på jobbet i 2 veckor när chefen haft semester... Vill inte bli chef har jag kommit fram till.

Jag och Angelica har börjat umgås igen. Vi (Hon, jag och Micke) ska åka till hennes föräldrars hus i Thailand i april!! Ska bli helt underbart! Ska bara få igenom semester på jobbet! Jag tog en veckas semester nu i sommar och enligt företaget får vi inte ta semester under högsäsong, alltså får inte jag vara ledig mellan mars och juni. (Bullshit) Jag är inte ovärdelig på jobbet, chefen och extra tjejerna kan jobba i två veckor utan mig, så får jag inte ledigt (jag lämnar ju in ansökan 6 månader innan och har dessutom jobbat mer än de flesta) ska jag säga upp mig. Jag vill ha ett liv!

Har funderat på att göra om hemma eller flytta till nytt. Vi vill inte säga upp lägenheten pga läget och hyran men vi får väl se. När vi varit i Thailand får vi ta ställning till boende, måste ju spara nu.

Nä nu måste jag hoppa in i duschen... ska väl försöka städa och kanske ta en fika med Lina sen.

Puss & Kram

RSS 2.0