Så var det över

Nu är påsken över för denna gång! Gud vilken lång helg det är! Har jobbat hela helgen utom söndag (bra pengar) och träffat hela tjocka släkten!

I torsdags slutade jag min praktik! Fick toppbetyg av dem och det känns ju kanon även om jag inte vill jobba med det. Vet faktiskt inte vad jag vill... just nu trivs jag på Flash och kommer stanna där så länge det är kul! Har en princip om att inte stanna längre än 5 år på varje företag. Jag tror att man behöver förnya sig och göra någonting annat om man inte vill bli en tjurkärring.
Syrran kom hem från Köpenhamn i torsdags ochså så det blev en fika innan jobbet.

I fredags efter jobbet firade vi påsk hos mamma med alla syskonen. Mysigt! Mamma fick en krokodil i betong/plast eller vad det nu var till dammen, ser ut som en riktig och mamma blev jätte glad!

I lördags efter jobbet grillade vi hos svärföräldrarna i Torshälla. Jätte mysigt det med! God mat och fint väder!

Och så igår vart det jobb och sen till mormor och morfar för att fira mormor som blir 74 idag! Vad tiden går fort! Glad att både hon och morfar fortfarande är relativt pigga och fortfarande klarar att bo kvar hemma. Nu när man sett hur det går sen vill man verkligen inte att den dagen ska komma!

Ja det var väl det. Igår började jag med min inlämningsuppgift som ska in idag så nu måste den bli klar innan jag ska ner till jobbet!

Hoppas ni hade en fin påsk!

Puss & Kram

Hej!

Hej! När åker du?
Själv drar jag vid fyra tiden.
Det mesta är klart, badat katten i neon,
satt lysdioder i hucklet, fixar just nu hjullagren på kvasten,
blir raketbränsle i år.
Om vi ändå inte syns önskar vi dig och de andra en riktigt


GLAD PÅSK!

Solen skiner

Solen skiner, underbart väder och har har några timmar ledigt... vad gör man...? Ugglar framför datan och tv:n...

Alla jobbar ju eller är i skolan och jag vill inte ta en prommenad själv eller gå och fika... Jag vill ha sällskap! Vart är alla när man behöver dem??

Ska väl plugga då och sen gå till praktiken kl 13... Sista veckan nu, äntligen!

Puss & Kram

Oj vad dålig man blivit på att blogga!

Men tiden räcker inte riktigt till just nu! Nu har ännu en vecka med praktik och jobb gått. Väldigt mycket upp och ner måste jag säga. Jag får bra respons från både handledare, kollegor och lärare men jag vill inte... skumt egentligen... kan man vara bra på någonting man inte vill eller tycker om? Det är klart att jag tycker om människor och dementa är faktiskt ganska roliga (ibland iallafall) men när det sorgliga, ledsna och allt prat om döden kommer trivs jag inte längre. Gå på prommenad i det fina vädret, spela Jatzy eller umgås är bara mysigt, de är trevliga och pratar gärna (ofta om samma sak 100 gånger, men vem gör inte det?) Fick höra idag att jag är dement jag med! :-P

På jobbet rullar det på. Mycket att göra och orken trynar... jag vill hinna så mycket och ändra på saker och samtidigt sälja mycket men jag hinner, orkar inte. Känns inget bra när hjärnan vill men inte kroppen. Hoppas bara att det blir ändring efter praktiken.  Har stöd av chefen och det känns jätte bra, hon är nöjd med mig och vi är väldigt samspelta. Vi har fått ett nytt tillskott till jobbet så nu försvinner den inte så bra kollegan...

Vi har fått löneförhöjning jue! Nice! Och sen får man se vad det blir för lön när man har mer ansvar... Men det behövs... måste betala tillbaka 2000 på skatten... surt! Men det kunde varit värre. Känns som om utgifterna blir fler och dyrare hela tiden så man kan knappt njuta av lönen... någon som kan lägga en bra budget? Jag har försökt men det är lite svårt att få den att håll... ser bra ut på pappret men fungerar inte i praktiken. Kanske jag som behöver mer självdisiplin?

Ja vi går mot ljusare tider både väder mässigt och i övrigt och det känns underbart!

Ut och njut av solen, det ska jag!

Puss & Kram

RSS 2.0