Jobba...

.. börjar bli tråkigt. Hatar den här känslan. Vill inte tröttna på det här jobbet. Jag stormtrivs(trivdes) men nu är det för mkt kaos och för lite medgång. Kollegan hjälper inte till, nya assistenten är sjuk och den mindre bra assistenten har jag låtit gå. Måste ha in en vikarie nu. Visst brukaren och jag är kompisar men det börjar bli för intimt. Jag är anställd och ska bete mig som det, inte hennes vän. Svår balans det där.

Mellan oss är det fint. Har det riktigt bra tillsammans och jag tror jag jag håller på att bli kär. Läskigt, pirrande, mysigt och underbart på samma gång! Han kommer snart hem från hockeyn och då ska vi sova. Skönt Behöver lite närhet efter 11h arbetsdag!

Ska bli bättre på att skriva när jag har ett liv igen.

Saknar er alla!

Puss

Tisdag

Har jobbat 8.30-14.00 och sen haft personalmöte. Brukarens son är rintigt sjuker stackaren, massa feber! Ska försöka softa bort efteriddagen men jag måste förbereda mötet till i morgon. Blir kaos då med. Kommer jobba som ass hela dagen och under min lunch ska jag ha möte... jippie.

Hoppas verkligen att jag får in någon snart. Ska ringa facket också och fråga dem om hur allt ska vara... kontoret skiter ju i allt så då skiter jag i dem!

Har ringt fastighetsägaren också. Jag vill tapetsera om och det fick jag! Kommer bli sååå fint! Ska ner och visa dem tapeterna så fort jag hinner (är ledig) så kan jag nog fixa tapetseringen till helgen! *Hoppas*

Nu ska jag ringa syrran och ta en kaffe med henne! Hon och mamma ska ner till Köpenhamn nu i helgen så vi måssssssste ju ses innan det! Vill också åka men det är lite små svårt att ta ledigt nu... *Suck* Saknar ju andra syrran också!

Puss

tröttare än tröttast

På det mesta idag. Vädret kan inte bestämma sig... Jobbet går som det går, fick höra idag att jag "kanske borde fundera på om jag klarar den här tjänsten". Jävla idioter, hjälp till så kanske jag vet vad jag gör. Information vad är det?

Ska ta in 8 nya på intervju nu i veckan och hoppas på att hitta någon... hoppas går ju iaf! Har inte fått ett blankt nej av den "kandidaten" som var bra men hon är osäker. Hoppas iallafall på det bästa!

Efter jobbet idag åkte han och jag till Ikea. Helt underbart att komma iväg och bort från allt jävla jobb! Vi hade riktigt mysigt och nu har jag fått fint i mitt sovrum. Har köpt en klädhängare som man krokar fast över dörren och ett nytt diskställ (intresseklubben antecknar aktivt!)

image33


Är fortfarande lite fram och tillbaka mellan oss... är vi ett par eller inte? Hm. Vi tar en dag i taget, varför ha en titel, vi trivs ju tillsammans!

Ska slöa i soffan nu... Natti natti

Puss

Söndag

Som alla andra söndagar så är det städa och tvätta som gäller. Har varit riktigt duktig och dessutom bakat tekakor. Torkat skåp,luckor, kakel, damsugit och torkat golven. Ska snart hämta tvätten och när den är vikt ska jag jobba nån timma.

Helgen har gått väldigt fort. Vi passade på att sova ut i lördags och sen var jag hos Bea medan han kollade på fotboll med grabbarna. Bea och jag passade på att "tjejmysa" och gjorde lite hårinpackning, ansiktsmask och fixade naglarna medans grabbarna underhöll sig med fotboll och poker. (deras ursäkter till att dricka)

Nä nu orkar jag inte mer. Han kommer hem snart *Sakna*

Casanova

   
Äntligen lite sol!         Söt                               Mysigt                         Bebis      

Pressen

Är så trött på all jävla press! Alla drar i en och man ska vara överallt - helst samtidigt! Jag orkar inte mer!

Hur ska jag kunna få både chefen och brukaren nöjda? Personalen som var på mötet fungerade inte, har den sista av dem i morgon -sista chansen. Visserligen så är hon den endå av "kandidaterna" jag verkligen tror på men fungerar det inte är det tillbaka på ruta ett som gäller och samma prosess igen. Dessutom är kollegan genom förkyld och kanske inte kan jobba i vecka.
Chefen är omöjlig att få tag i och jag måste ha hjälp. Måste veta alla "praktiska" saker. Mitt i det kaoset har brukaren skaffat hund, en 8 veckors valp. Livet är underbart....

Han vill att jag är hos honom ikväll. Har haft en helvetesdag och det är klart jag vill finnas där för honom men hur ska jag orka det är det är kaos hela dagarna på jobbet? Det värsta är väl att nu när jag väl sagt til honom att jag blir hos mig i natt har jag dåligt samvete! Jag vill vara med honom och kunna stötta honom nu...
Visst jag gillar utmaningar men inte när det håller på att knäcka mig. Magkataren är tillbaka och det gör farbannat ont! Jag vill ha semester -helst i morgon.

Samtidigt saknar jag honom hela tiden och vill bara vara hos honom men nu kan det vara strul med det med. Inte att ses eller ha det som vi har det (bra för övrigt) Utan att vi kanske inte är det på samma villkor längre... Orkar inte tänka på det nu så på den fronten stoppar jag huvudet i sanden! :-P

Måste sova nu om jag ska orka med morgondagen

Puss

Boss

Haha gillar verkligen mitt jobb nu! Har precis haft ett informationsmöte och en av dem verkar helt klockren! Jag kommer ha ett liv igen! haha Inte bara jobb iallafall!

Var ärligt talat ganska nervös innan mötet men brukaren tyckte jag verkade profisionell och tydlig. Känns fint!

Ska prata med min chef ikväll så mina papper blir klara också. Vet faktiskt inte hur jag ska göra när jag anställer någon, jag vet ju att papprena ska skrivas på och så men hur själva prossesen går till och hur mycket jag gör själv.

Äh nu ska jag sluta jobba och prata jobb för idag. Ska laga lite mat och kanske mysa lite ;-P
Blir en tidig kväll ikväll.. måste sova!

Puss

Tidigt

Väldigt tidigt var jag tvungen att gå upp i morse! Självförvållat iofs men jag är ruskigt seg just nu. Mr X började tidigt i morse och vi ville inte sova på varsitt håll... hihi

Vi har haft en soft helg. En hel del festande men det är slut med det nu. Min magkatar är tillbaka så det bli ingen alkohol på ett bra tag nu, lika bra det. Han ska vara nykter han med så vi får väl underhålla varandra... haha

I lördags konstaterade vi (visserligen på fyllan) att vi är tillsammans nu. Vi ska försöka ta det lugnt men det går inte så bra! Men just nu känns det rätt så det är nog ingen fara. Vi får väl se om vi håller eller inte.

Har konstaterat att männsikor har blivit fruktansvärt negativa. Förstår inte hur det orkar gå runt och vara sura hela tiden. Livet blir betydligt enklare om man se positivt på saker och ting och tar allt för vad det är.

Jaja nu ska jag fixa med tvätten, måste hinna duscha och förbereda mötet. Hörs!

Puss

vad

Händer egentligen? Skit skumt.

Satt och skulle radera lite sms, jag har en tendens att spara "viktiga" sms... gulliga kan man väl säga och av någon anledning har jag inte raderat smsen från Daniel... Blev lite tårögd när jag läste dem nu. Saknar honom men kan endå inte riktigt säga att jag vill ha tillbaka honom. Jag vill ha det vi hade tillbaka men jag vet ärligt talat inte vad jag känner... jaja det har jag redan sagt en miljon gånger

Anyways efter ett tag får jag ett sms: från Daniel. "Hej vännen! Vad gör du? Hoppas du mår bra kram på dig och jag tänker på dig och förlåt att jag är så dålig på att höra av mig. Kram" Blev helt ställd... har precis läst sms från honom och så hör han av sig. As skumt!

Jag ringde upp honom och han sa att han fortfarande är tillsammans med henne och att det går bra med jobbet. Han ska tydligen provjobba nästa vecka också. Sen underade han hur det gick med jobb och kärleken. Jag savarade ärligt på hur det går med jobbet men sen tog det stopp. Varför kan jag inte tala om för honom att jag träffat Mr X? Jag sa bara "vad är det?".... Varför?

Varför kan jag bara inte tala om för honom att jag gått vidare, han har ju gjort det! Fan vad irriterad jag blir på mig själv!

Ska iallafall ut med mamma, Bea, Lina, Peter och Niklas. Får se hur det går när man är förkyld men iallafall. Vi ska äta lite och ta ett glas vin sen bär det av mot stan. Hörs i morgon!

Puss 

Positiv energi?

Hjälp mig...Näsan rinner, huvudet dunkar och halsen svider.. Känns som om varenda led i min kropp hatar mig och jag vill bara sova! Urch vad jag hatar att vara förkyld!

Har jobb upp över öronen också! Det finns fortfarande inga assistenter så jag och kollegan turas om att jobba men hon vill inte jobba övertid så det mesta får jag ta själv. (172h förra månaden enbart som assisten och 30h på det som samordnare... magkatar ja)

I måndags gick annonsen om personal ut på arbetsförmedlingen så nu blir jag mailbombad men det är ju iallafall något positivt. Har rensat och sollat ut fem st "kandidater" till tjänsten och bokat in dem för ett infomöte i nästa vecka så förhoppningsvis kan jag börja med intro redan nästa vecka och ha en nyanställd redan till sportlovet!
Jag och brukaren ska ta 2 av de här 5 och låta dem träffa sonen när jag jobbar och efter det får de gå intro med mig och sen släpper jag dem men står stand by.

Känns som om jag börjar få ordning på det här jobbet nu men jag är helt slutkörd! Orkar ingenting när jag slutar jobba! Har egentligen helt idiotiska dagar, har börjat 7.30 varje morgon och jobbat varanan dag till 13.00 och varanan till 21.00. De dagar jag slutat 13.00 har jag gjort "pappersjobb" och så har det sätt ut i 2-3 veckor... men jag ska snart åka på semester! Ska bara få allt att rulla på ordentligt på jobbet.

Mr X och jag har inte träffats sen i helgen. Saknar honom faktiskt om jag ska vara ärlig men vi pratar med varandra flera gånger om dagen. Igår sa han "***** frågade om det var något seriöst mellan oss för att vi träffas eller hörs varje dag" och sen sa han de pratar om någon som träffat en skit snygg tjej på en kryssning för ett par år sen på Fråga Olle och de säger  "hon vill inte sova hos mig för att hon inte vet vad hon vill". Han börjar låta som om han vill ha något seriöst nu... förstår att ni inte förstår någonting av det jag skriver nu men jag är hög på nässpray. Haha
Det jag egentligen vill ha sagt att det vänt från -Jag vill inte ha någon just nu, jag vill vara själv. till - Jag kanske vill ha någon iallafall. Jaja vi ska ses ikväll så vi får väl se.

Jag skulle göra vad som helst för en positiv energi kick just nu. Känner själv att jag bara blir mer och mer negativ men vad ska man göra när det enda man gör är att jobba, jobba och jobba? Vart får alla människor sin energi ifrån? Skulle dessutom klara jobbet mycket bättre om jag inte var så trött. Skulle vilja vara smittsamt glad och positiv som man var förut men orken räcker inte till...

Måste förbereda mötet nu! Sen ska jag ta ett bad och förhoppningsvis piggna till lite, jag är en zombi just nu!

Puss

Tidsfördriv...?

Varför ska relationer vara så komplicerade? Varför letar man hela tiden efter en "titel" på dem? "Är ni KK:s nu?" "Dejtar ni?" "Är ni tillsammans?" "Vadå ni är väl knappast bara kompisar?" För att nämna några av frågorna både jag och Mr X fått svara på de senaste veckorna. Men vad är vi egentligen?

Igår pratade vi ut ordentligt, jag har haft en massa funderingar som bland annat om han kommer vara trogen (om vi nu bli ett par) och vad vi egentligen håller på med. Han sa att han aldrig varit otrogen förutom den gången han låg med mig på kryssningen. Får väl tro på hans ord. "Det var och är fortfarande en sjuk stark dragning mellan oss" Jag har sagt rakt ut till honom att jag fått nog av svin och idioter, men han är faktiskt inget otroget svin som bara "knullar runt".
   Vi kom fram till att vi båda trivs som vi har det nu men jag vill inte bli sårad. Vad händer om nån av oss får jättestarka känslor och den andra bara tycker att vi fumlar runt lite...? Vi är ganska lika egentligen. Ingen av oss vill ha ett förhållande just nu, inte för att nån av oss vill leka av sig, utan för att det är skönt att vara singel/ensam. Betyder förhållande det? Man måste hela tiden komprimissa och kontrollera varandra? Kan man inte vara tillsammans utan att försöka kontrollera varandra?
 
Det var så det lät på honom igår. "Du är inte enbart KK för mig, du betyder mer än så och om du inte tror mig så slutar vi helt enkelt ha sex." Det finns någon sjuk dragning mellan oss... det gick inte att stoppa den.... Tror att någonstans hör vi nog ihop. Han frågade mig om jag kom ihåg kryssningen (klart jag gör det!) "Kommer du ihåg att vi pratade om allt, det klickade direkt mellan oss och vi hade en underbart natt"
Varför går det annars tre år och när vi träffas igen är det som att fortsätta där vi avslutade? Vi kan fortfarande prata om allt och vi har hur kul som helst, även om vi bara ligger hemma i soffan en kväll.

Det enda jag begär av honom är att så länge han ligger med mig så ligger han inte med andra och att han verkligen ska vara ärliga mot mig. Självklart gäller detsamma för mig. Han frågade varför han skulle ha ett behov att ha sex med någon annan? Delsför att vi har det bra och dels för att han aldrig varit sån eller förstår varför folk håller på så, det känns iallafall skönt att veta. Framtiden får utvisa vad som händer, antingen blir vi ett par eller så är vi enbart vänner.

Igår kändes det som att slutsatsen var att vi är vänner (men vi har fortfarande sex även om det inte är därför vi träffas) men så har han ringt mig ex antal gånger och skickat ex antal sms och i det sista skrev han "jag saknar dig".
   Får inte riktigt ihop det. Känslorna finns där, attraktionen finns där och allt känns rätt men endå så fel. Jag vill inte bli låst samtidigt som att det enda som gör att vi inte är tillsammans är att vi inte har titeln flickvän/pojkvän. Vi är nog egentligen ett par... eller tidsfördriv...

En KK är någon man bara ligger med, men ett tidsfördriv är ju något tillfälligt - Tillfällig pojkvän/tidsfördriv?
Skit samma; varför ge allt en titel.

Puss


Sjukskriven... lr?

Har dåligt samvete, vet att jag inte gjort fel och att det är för allas bästa men jag blir så irriterad på mig själv! I lördags kom jag till jobbet och kände bara "nej, nu orkar jag inte längre..." så med gråten i rösten svalde jag min stolthet och ringde in en gamal extra tjej och gick in till brukaren och sa att jag måste sjukskriva mig under helgen, jag är helt utpumpad. Trodde hon skulle bli arg men hon sa bara "Gumman, det är klart du ska vila innan du blir utbränd, jag vill inte förlora dig!" Så söt.

Vi var till Ikea i fredags så det kan vara lite därför jag var helt ijäl också. Jag måste köra både rullstol och kundvagn samtidigt och plocka i allt + att när vi ska betala måste man göra allt tre gånger. Upp på bandet, betala och packa ner igen. Mina, hennes och assistent "prylar". Urch aldrig igen. Älskar Ikea men det blir kaotiskt när man jobbar!

Har iallafall haft en lugn och mysig helg. Bara pysslat hemma och degat i soffan ; ensam. Hur skönt som helst. Det bästa jag gjort på länge!

Ska åka t Mr X nu. Kanske kan nämna honom vid namn snart, vi är väl mer eller mindre ett par nu. Han är fin, saknar honom. :-)

Sov gott allihopa!
Puss

RSS 2.0