Ajaj :-)

Jag har träningsvärk i varje muskel i hela kroppen! Men på nått sjukt sätt känns det bra :-) Då har man ju tränat rätt! Måste ju bli vältränad till Thailand eller sommar semestern. Thailand kanske inte blir fören november -10.

Tack så mycket för hjälpen med katten! Jag bytte sand och han har slutat kissa i badkaret och på handdukarna! Det måste ha varit på grund av ostädad låda (pinsamt) Väldigt dåligt av mig men det är nog någon lukt som inte vi känner. Jag skurade iaf ur lådan och bytte sanden. Då vet ni det om det händer er!

Idag ska jag städa och fixa hemma. Jag ska ta en fika med Jojo och sen jobba kl 15.00.
Ni har väl inte missat att det är Kungsgatans dag i morgon mellan 19.00-21.00? Massor med erbjudanden och rabatter i hela stan!

I
helgen blir det födelsedags fest #2 och tjejmiddag... *suck* Jag vill inte... Jag har inte haft en lugn kväll/helg på en evighet! Men födelsedagsfester kan man inte skjuta på och tjejmiddagen är ganska svår att få med alla på. Får se, vi kanske ställer in.

Micke åker på måndag och blir borta i torsdag, nu börjar skiten igen... Han kommer ligga borta i veckan i tre veckor... kul. Visst, det är bra och bla bla bla men när man bor ihop är det bara jobbigt och ensamt. Visst dagarna går bra men kvällarna/nätterna är jobbiga (är inte det en Lena ph låt?) Nej men det löser sig, bara tråkigt att det är så. 

Nä nu ska jag sätta fart! Ha en kanon dag!

Puss & Kram


Söndag

Jaha ja söndag igen... bakis. Måste sluta festa nu... kroppen är helt ihjäl!

I fredags var det stress, stress och mer stress. Jobbade till 15 (full fart hela tiden) var till systemet och satt hos frissan i 2h och kom hem och tog en öl. Dåligt val, trött och sliten efter veckan och så dricker man på det...

Vaknar bakfull med rödvinshuvudvärk och tvingar iväg mig själv till jobbet. Kommer hem och mår dåligt och sen var det dax igen... vi kom väl hem vid 3 i morse... jag är för gammal för det här!

Vi träffade lite ny gammla bekanta igår och bestämde oss för att börja ha parmiddagar, jätte kul. Hoppas bara att det blir av!

Jag blev jätte nöjd med håret förresten! Jag har ljusa slingor i håret nu och ska prata med henne och be henne göra lite mörka/koppar färgade slingor också :-)
Träningen har blivit lidande den här veckan. Jag blev slö... tränade iofs sö, må och ti men ändå. Målet är varannan dag så ikväll blir det puls eller gymmet. Madde lovade att följa med igår men det kanske var alkoholen som lovade...? ;-P

Är det någon som är bra på katter? Nova har fått nån idé om att man ska kissa i badkaret och på handdukar som ligger på golvet i badrummet... vad jag vet är det bara där han kissar också, varför? Jag måste kanske gå till vetrinären?

Nä nu ska jag försöka piggna till så jag kan träna sen. Måste tvätta också...

Puss & Kram

Fan, fan, fan

Pratade men min kära far nyss... vi ska inte fira jul ihop i år ??! What?! Vi träffas kanske 1-2 gånger om året och sen vid jul. Sedan mamma och pappa gick skilda vägar för typ 10 år sen har vi alltid firat jul hemma hos mamma allihopa den 22 eller 23/12 men nu är det tydligen slut med det...?

Varför gör han såhär...? När man börjar känna att vi har en bra relation och har kul när vi träffas så förstör han julen? Visst det är absolut inte samma sak att fira jul längre... det finns inga barn i släkten så det blir ju bara vuxna med (eller utan) respektive och nu börjar det bli mycket eftersom att vi har 3 familjer att fira jul med. Men vi bestämde förra året att vi skulle fira jul med mamma varannat år och med Mickes föräldrar varannat år men endå. Det känns tillräckligt jobbigt att de är skilda utan att han ska skita i en vid jul. Han förstår fan inte hur det känns. Han bor 10 mil ifrån oss och kommer aldrig och hälsar på. Visst jag är inget barn längre men jag behöver väl ha min pappa ibland jag också...?
Alla har det stressigt och mycket att göra, framför allt vid julen, men varför kan vi inte träffas och äta bara? julklapparna skiter jag väl i men är det för mycket begärt att vilja umgås med sin pappa?

Nu blir det att jobba till den 23:e och syrran jobbar hela jul helgen. Vi ska till mickes föräldrar på julafton (stackars mamma kommer vara ensam hemma) och sen ska vi träffa mamma på juldagen (antar jag) och sen om jag inte är allt för förbannad på pappa så ska vi åka till hans sommarstuga. Kul.

Jag skiter snart i det här. Åker bort över jul istället.

Träning

Idag måste jag säga att jag varit riktigt duktig! Jag var på gymmet kl 7 i morse och körde spinning! Fan va jobbigt det var, det är fan slut på rökandet nu! Men efteråt känns det underbart!
Tydligen förbränner man väldigt mycket (som säkert alla utom jag visste) hela dagen. Ämnesomsättningen ökar :-) Konditionen behöver det iallafall, har så grymt dåligt flås!

Angelica fyller år idag och istället för tårta ville hon gå på spinning så efter det bjöd jag på nyttig frukost. Hon är lustig hon den där hihi Grattis gumman

Nu känns det som det kryper i hela kroppen så jag ska springa ner i tvättstugan och sen städa lite. Börjar inte förren kl 15 idag :-)

 

Puss på er alla!


Tandläkaren

Jag fick ont i tanden för ett par dagar sen och har inte tänkt så mycket på det, visst det gör ont men man tänker ju "de går över"... igår gjorde det så ont att jag fick nog och ringde tandläkaren. De hade en tid idag, men då kommer nästa problem, personal till jobbet... Vi har 3 extra anställda och ingen av dem kunde jobba. Så för att kunna gå till tandläkaren fick jag offra min lediga fredag kväll... sjukt. Hur många extra ska man behöva ha och varför ska man inte kunna gå till tandläkaren utan att byta pass och dagar??

Skit samma, väl hos tandläkaren får jag vänta i 20 min (Varför är de alltid försenade, kan de inte planera besöken?) innan jag får komma in. När jag kommer in och förklarar vad som hänt kollar tandläkaren och konstaterar att visdomstanden är påväg upp men att det blivit en infektion. När tanden växt upp kan man dra ut den men inte nu... hon försökte spola (vilket gör förbannat ont när man har tajt mellan tänderna) men konstaterade att det inte gick. Hon skrev ut antibiotika istället och gav mig en pytteliten tandborste, hela besöket tog väl ca 10min :-) Tur att man har försäkring!
Så nu går jag på antibiotika en vecka. Den skiten är inte heller bra... känner mig helt matt i kroppen och orkar inte träna :-( Kanske är dumt att träna om man äter antibiotika?

I morgon blir det jobb och sen en lugn helg. Ska försöka träna lite lätt innan jobbet.
Det blir födelsedagsfest nästa helg och tjejmiddag helgen efter det så det är bara bra att ta det lugnt och ha en nykter helg nu...

Nä nu ska jag tycka synd om mig själv och lägga mig i soffan!
Hoppas din dag varit bättre än min!

Puss & Kram

Ny start

Ja nu känns det som jag gjort en ny start eller en höststart kanske man ska säga.

Träningskortet är klart och igår gick en tränare igenom gymmet med mig och gav mig ett eget träningspass, utformat för mig. Ganska skönt att styrketräna faktiskt, jag hatade det förut men får man hjälp med hur man gör och vilka muskler man behöver träna så känns det bättre. Idag blir det vilodag och på torsdag core.

Jag känner mig redan piggare och faktiskt starkare fast jag bara tränat 4 gånger, jag är lite besviken att jag inte fick träningsvärk bara :-P Jag har mer ork och sover betydligt bättre, den ända negativa är väl att jag är förkyld men tydligen blir man det när man börjar träna.

Helgen var lugn och skön! Vi skulle ha en vit helg och den blev väl grå kanske man ska säga, vi delade på en flaska vin men det är väl inte att dricka? Äh skit samma.
Vi var hos grannarna och myste framför tvn och i lördags var vi hos Angelica och snacka skit.

Okej Lina, jag hoppar vaccinet! Men du får väl som jobbar inom vården? Hoppas Cypern var bra!

NU ska jag se om grannarna kanske kan låta mig tvätta. När jag för en gångs skull är duktig och går upp och tänkte tvätta, igår hade ingen bokat passet mellan 7-10, så är det iallafall någon som hunnit före! Aja får skylla mig själv att jag inte satte dit kolven... Jag börjar 14 idag så jag hinner nog tvätta någon gång under dagen...
Det skulle vara skönt med en promenad i det fina vädret, får se om jag hinner med det!

Ha en kanon dag i det fina vädret!

Puss & Kram

Torsdag

Ja då var veckan nästan slut... gud vad fort tiden går! Idag skulle jag vara ledig men det verkar som om jag ska jobba iallafall, lite sjukdom på jobbet. Jag ska inte klaga, det är ju alltid bra med extra pengar men när man har planer för dagen känns det lite surt.

Jag skulle ha gått ner på stan och köpt en ny sportbh och sålt mina skolböcker och sen träna med Angelica men nu vet jag inte om jag ska rusa ner till gymet istället, ringa han som ska köpa böckerna och sälja dem innan eller efter jobbet och sen äta något och börja jobba kl 14. Stressigt

Jag fick ett sms från kommunen också. De undrade om jag vill vaccinera mig. Jag jobbade ju inom vården för ett halvår sen men nu är det bara handel. Jag vet inte om jag får/vill vaccinera mig. Vissa säger ju att svininfluensan inte är värre än vanlig influensa. Dessutom är väl inte vaccinet testat ordentligt än...? Man kanske rent av blir sjuk av det?  Jag kanske rent av hade svininfluensan nu sist när jag var förkyld??

Jag mailade iallafall och undrade om jag fortfarande tillhörde den gruppen efter som att jag inte jobbar där längre så vi får väl se.

Jaja nu ska jag väl få någonting gjort!
Ha en kanon dag!



Puss & Kram


Dålig bloggskrivare!

Ja det måste jag ju erkänna! Men är ju bra på mycket annat, som överraskningsfester till exempel :-)
Ett stort tack till er alla som kom och firade Micke på hans 25- års fest! Helt klart en underbar kväll! Han uppskattade det verkligen (http://lofving84.blogg.se)
Det var mycket bök med att få svar från alla, ordna med för fest, present och se till att alla var samlade till Harrys men tack vare allas hjälp gick det galant!

Nu har jag lite dåligt samvete Titti! Jag läste din kommentar! Jag är glad att jag inspirerade dig men jag har fuskat! :-( Jag rökte hela helgen och nu tar jag nån cigarett då och då men jag tecknade ett träningskort igår! Så nu kommer det gå bättre, alla rökare och fd rökare vet hur man mår om man står på ett löpband eller går ett spinning pass om man röker! :-) Alla sätt är väl bra om det fungerar? Låter som jag försöker ha ihjäl mig själv haha
Jag har funderat lite också. Varför hostar man så man håller på att tappa luften när man slutar röka...? Borde man inte hosta så när man röker? Har hört att det har med flimmerhåren att göra men endå... Jag vill ju må bra när jag slutar inte sämre. I och för sig kan det ju ha med förkylningen att göra också.

Jag är lite splittrad nu igen... Jag och Angelica satt och pratade och konstaterade att vi inte är någonting hahaha Jo, det är vi men ni förstår. Vi funderade på att börja plugga båda två, dels för att bli någonting men framförallt för att utvecklas som person och få lite bättre betalt. Jag ska inte klaga på min lön men om 10 år kanske jag vill ha/behöver mer och då måste jag ju plugga... Projektledning ligger fortfarande kvar och gnager i huvudet. Om man börjar januari -10 är jag klar oktober-11, egentligen är det ju bara att söka men isåfall ska jag säga upp en fast tjänst (i dessa tider) och flytta till Uppsala eller Umeå i nästa två år. Micke kanske inte kan följa med... är det värt det...?
Många tankar och svåra beslut...

Nä nu ska jag städa undan, packa ner böcker och förbereda mat.

Ha en kanon kväll!

Puss & Kram


RSS 2.0